"Shin Chan a ritme de samba" i "Shin Chan i l'espasa d'or", les pel·lícules del cap de setmana al canal Super3

Demà dissabte es podrà veure per primera vegada al canal Super3 la pel·lícula "Shin Chan a ritme de samba". I el diumenge s'emetrà "Shin Chan i l'espasa d'or", també d'estrena.

Aquest cap de setmana el canal Super3 emetrà dues noves pel·lícules protagonitzades per en Shin Chan. Demà dissabte a la tarda es podrà veure per primer cop al canal Super3 "Shin Chan a ritme de samba", i diumenge  a la mateixa hora, "Shin Chan i l'espasa d'or", que també és d'estrena.

Shin Chan a ritme de samba (dissabte 27 de juny, 15.40)

Un rumor estrany s'ha començat a escampar per Kasukabe: diuen que els seus habitants desapareixen misteriosament i els substitueixen uns dobles, uns monstres que es passen el dia ballant samba. Els Nohara també estan a punt de caure a les mans dels impostors, però els salva la Jackie, una agent especial que investiga el cas. La Jackie fa temps que segueix la pista de l'Amigo Suzuki, un expert en biotecnologia que vol escampar la samba per tot el món i obligar tothom a aprendre a ballar i que cada dia sigui Carnaval.

Shin Chan i l'espasa d'or (diumenge 28 de juny, 15.40)

Diu la llegenda que dues famoses relíquies, l'espasa d'or i l'escut de plata, van desaparèixer quan es va extingir la civilització del Regne de la Fosca. Només l'Escollit pot trobar-les i tornar la pau i la llum al Regne de la Fosca, però el senyor Tenebrós no li posarà les coses gens fàcils. Quan en Shin Chan descobreix que és l'Escollit, ell i la seva família han de plantar cara al senyor Tenebrós i als seus esbirros per evitar que conquereixin la Terra i hi facin renéixer el Regne de la Fosca. 

super3.cat

Anar al contingut