Set monologuistes de Catalunya Ràdio estrenen el xou "Els radiòlegs" a La Villarroel

Set monologuistes de Catalunya Ràdio es deixaran anar dilluns, 16 de desembre, a les 20.30, a l'escenari de La Villarroel de Barcelona: En Peyu, Joel Díaz, Oye Sherman, Charlie Pee, Bru Esteve, David Olivares... i el debutant Juanjo Sáez!

Catalunya Ràdio posarà el colofó a una setmana de suport al teatre i de prescripció de l'escena teatral catalana amb l'estrena de l'espectacle "Els radiòlegs", dilluns, 16 de desembre, a les 20.30, a La Villarroel, amb els set monologuistes de l'emissora Oye Sherman, Charlie Pee, Joel Díaz, Juanjo Sáez, En Peyu, David Olivares i Bru Esteve.

Aquesta setmana, a les xarxes de Catalunya Ràdio, ja s'hi podrà trobar un petit tast dels monòlegs en format vídeo i, a partir de dilluns, 16, cada dia de la setmana es publicarà a Instagram un monòleg inèdit de cada monologuista que participa en la campanya de l'emissora per desitjar bones festes als oients.

"Els radiòlegs" és un xou irrepetible i exclusiu per als oients de Catalunya Ràdio, que al seu web ha obert un concurs en què se sortegen 150 entrades dobles per als que vulguin assistir-hi.

 

Programa especial de Nadal

L'espectacle "Els radiòlegs" és improrrogable i es convertirà també en una de les novetats de la programació especial de Nadal de Catalunya Ràdio.  

 

catradio.cat

Anar al contingut