"Girasoles silvestres", amb Anna Castillo i Oriol Pla
"Girasoles silvestres", amb Anna Castillo i Oriol Pla

S'estrena "Girasoles silvestres", amb la participació de TV3, la nova pel·lícula de Jaime Rosales

El divendres 14 d'octubre, després del seu pas pel festival de Sant Sebastià, arriba als cinemes la nova pel·lícula de Jaime Rosales, "Girasoles silvestres", amb la participació de TV3. El dijous 6 d'octubre, a les 20.30, tindrà lloc la preestrena als cines Verdi, a Barcelona amb la participació dels equips tècnics i artístics de la pel·lícula.

"Girasoles silvestres" està protagonitzada per Anna Castillo ("Adú", "Viaje al cuarto de una madre", "La llamada") i Oriol Pla ("Petra", "Incerta glòria"). Quim Àvila, Lluís Marquès, Manolo Solo i Carolina Yuste completen el repartiment.

"Girasoles silvestres", que està dirigida per Jaime Rosales i protagonitzada per Anna Castillo i Oriol Pla, ha participat en la secció oficial a competició del passat Festival de Sant Sebastià.

Es tracta de la setena pel·lícula de director català, responsable de "Las horas de día", Premi de la Crítica del Festival de Canes, "La soledad", Goya a la Millor Pel·lícula i al Millor Director, "Tiro en la cabeza", Premi de la Crítica del Festival de Sant Sebastià, "Sueño y silencio" i "Hermosa juventud", totes dues presentades al Festival de Canes, o "Petra", últim treball que es va presentar a la Quinzena de Realitzadors de Festival de Canes. Rosales, que firma el guió al costat de Bárbara Díez, rodarà en 35 mm i tornarà a comptar amb Hélène Louvart com a directora de fotografia després de la seva col·laboració a "Petra".

La història

La Julia és una jove de 22 anys i mare de dos nens que s'enamora de l'Óscar, amb qui inicia una relació intensa i tortuosa. La Júlia comença a dubtar sobre la conveniència de l'Óscar com a model masculí per als seus fills. Un incident donarà lloc a una fugida cap endavant a la recerca d'un futur millor.

La pel·lícula està produïda per Fresdeval Films, A Contracorriente Films, Oberon Media i Luxbox (França), amb participació de RTVE, TV3 i Movistar + i el finançament de l'ICAA, ICEC, i Media Creative. La distribució va a càrrec d'A Contracorriente Films i està previst que s'estreni a la tardor d'aquest any. Film Factory s'encarregarà de les vendes internacionals.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut