"La niña de la comunión", de Víctor García
"La niña de la comunión", de Víctor García

S'estrena al cinema "La niña de la comunión", amb la participació de TV3

El divendres 10 de febrer s'estrena a les sales de cinema "La nina de la comunión", amb la participació de TV3. La pel·lícula dirigida per Víctor García va formar part de la secció oficial de la 55a edició del Festival de Sitges.

El dilluns 6 de febrer, a les 20.00, tindrà lloc la preestrena de la pel·lícula, a la Sala Phenomena Experience, a Barcelona, amb la presència de l'equip artístic i tècnic.

Finals dels anys vuitanta. Sara, després de mudar-se a un poblet de la província de Tarragona, intenta encaixar amb els altres adolescents d'aquell lloc. A Sara li agradaria assemblar-se a Rebe, la seva extravertida millor amiga. Una nit surten a una discoteca i, de camí cap a casa, es troben una nena amb una nina a la mà, vestida de primera comunió. I és llavors quan comença el malson. 

Víctor García va iniciar la seva carrera als Estats Units dirigint diverses seqüeles de conegudes franquícies de terror com "Return to House on Haunted Hill" (2007), "Reflejos 2" (2010) i "Hellraiser: Revelations" (2011). "La niña de la comunión" compta en el repartiment amb Carla Campra, Aina Quiñones i Marc Soler. 

Una producció d'Ikiru Films amb coproducció d'Atresmedia Cine, La Niña De La Comunión, La Terraza Films, Rebelion Terrestre Film i la participació de TV3. 

Anar al contingut