S'estrena al 33 la sèrie documental "Hiperevolució: l'auge dels robots"

Demà, a les 22.55, s'estrena al 33 la sèrie documental de dos capítols de la BBC "Hiperevolució: l'auge dels robots". El doctor Ben Garrod i la professora Danielle George investiguen l'evolució frenètica de la robòtica i intentaran valorar com aquest progrés pot afectar la humanitat. En aquest primer episodi, estudiaran els robots tractant-los com una espècie nova

El doctor Ben Garrod és biòleg evolutiu i la professora Danielle George és enginyera electrònica. Junts exploren si els robots, aquestes màquines construïdes per millorar la qualitat de vida de les persones, poden arribar algun dia a convertir-se en els seus rivals. Els dos presentadors investiguen fins on han arribat els robots i què podria passar si, com en algunes pel·lícules de ciència-ficció, aquestes màquines acaben desenvolupant consciència pròpia i intel·ligència emocional. Intentaran descobrir si l'auge dels robots suposarà un progrés per a la humanitat o acabarà amenaçat la supervivència de la raça humana.

Hiperevolució: l'auge dels robots (10 d'abril, a les 22.55)

El doctor Ben Garrod es mira amb desconfiança la velocitat extraordinària amb què evolucionen els robots, mentre que la professora Danielle George els rep amb els braços oberts. En aquest primer episodi intenten entendre el temor d'en Ben i l'optimisme de la Danielle, i decideixen investigar l'evolució dels robots, tractant-los com si fossin una espècie nova.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut