Els protagonistes de "Sentimental", amb participació de TV3
Els protagonistes de "Sentimental", amb participació de TV3

"Sentimental", premiada al Festival de Cinema de Montecarlo

"Sentimental", la comèdia de Cesc Gay protagonitzada per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan, i amb la participació de TV3 s'ha emportat el guardó com a millor pel·lícula al Festival de Cinema de Montecarlo, també Siciliani ha estat reconeguda com a millor actriu

La 18a Edició del Festival de Cinema de Montecarlo va entregar els guardons el dissabte 5 de juny, de manera presencial al Principat de Mònaco.

"Sentimental", dirigida per Cesc Gay, ha rebut el premi a la millor pel·lícula, i Griselda Siciliani, la protagonista, ha estat guardonada a la categoria de millor actriu.

"Sentimental" és un llargmetratge basat en l'obra "Els veïns de dalt". La pel·lícula ha tingut la participació de TV3 i de quatre actors de comèdia contrastats: Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan i l'argentina Griselda Siciliani.

La pel·lícula és una coproducció d'Imposible Films amb Sentimentalfilm AIE, i amb la participació de TV3, TVE i Movistar+.

Sinopsi

El Julio i l'Anna fa més de quinze anys que són parella. Una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari el llenguatge i l'essència de la seva relació.

Aquesta nit, l'Anna ha convidat els seus veïns Salva i Laura. Una parella més jove que ells i que, des del primer dia, els va acollir amb molta amabilitat i simpatia. Tot i que els seus "sorolls" s'han convertit en un malestar per al Julio i l'Anna... o potser en un estímul.

Aquesta nit els veïns seran causants i víctimes d'un tsunami amb una proposta inusual i sorprenent. Tots quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut