Santi Millán "Al cotxe"
Santi Millán "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.45

S'emet el capítol 50 d'"Al cotxe", amb Santi Millán i Icíar Bollaín

Dilluns, 14 de gener, a les 23.45, s'emetrà el capítol 50 d'"Al cotxe", després de l'estrena de la nova temporada de "Benvinguts a la família" i "Natura sàvia". En aquest episodi l'Eloi Vila acompanyarà Santi Millán i Icíar Bollaín.

Aquesta setmana coneixerem una mica més bé dos convidats, Santi Millán i Icíar Bollaín, que van entrar de ben joves al món de l'espectacle i ja no n'han sortit mai.

Santi Millán: "Jo he aconseguit un cert equilibri entre treballar i estar a casa, però, en general, la feina és incompatible amb la vida."

Santi Millán és el nou fitxatge de la sèrie "Benvinguts a la família". Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a TV3.

L'actor repassa la seva trajectòria: els seus inicis teatrals amb La Cubana, el seu debut televisiu amb Andreu Buenafuente, el seu tàndem amb Jose Corbacho i el seu retorn a TV3 amb la comèdia negra i familiar dels dilluns a la nit. Reflexiona sobre l'ofici, l'amistat, la família, sobre el pas del temps i fer-se gran, sobre les pèrdues i, sense perdre el sentit de l'humor, sobre com la paternitat ho canvia tot.

Icíar Bollaín: "No pot ser que només hi hagi un 7% de directores. Les històries les hem d'explicar entre tots, homes i dones."

Icíar Bollaín està fent promoció de "Yuli", l'última pel·lícula que ha dirigit. Puja "Al cotxe" i l'Eloi la porta de TV3 fins a Catalunya Ràdio.

La directora de cinema explica per què ha volgut fer una pel·lícula sobre la vida del ballarí cubà Carlos Acosta i reflexiona sobre la necessitat de dedicar-se a disciplines artístiques. Recorda els seus inicis com a actriu, quan encara era una nena, i el seu pas a directora de cinema sense gaires referents femenins exercint aquest rol. Parla del vincle amb els pares, de la relació amb els fills adolescents i del que suposa treballar amb la parella.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut