Seguiment especial del Reial Madrid-Barça
Seguiment especial del Reial Madrid-Barça
Dissabte, a partir de les 17.30

Seguiment especial del Reial Madrid-Barça, a Esport3

Demà, Esport3 dedica una gran part de la seva programació al clàssic que jugaran a partir de les 21.00 el Reial Madrid i el Barça, amb la Lliga en joc

"Evasió o victòria"

A partir de les 17.30, Esport3 començarà la programació dedicada al clàssic amb l'emissió de la pel·lícula "Evasió o victòria". Un film que explica com durant la Segona Guerra Mundial l'americà Hatch està decidit a escapar d'un camp de concentració alemany en territori francès. Un dels presos, un tinent britànic, ha organitzat competicions de futbol que porten el comandament alemany a proposar un partit entre els guardians i els presoners en un estadi de París. Al camp hi ha un comitè de fugues que hi veu l'ocasió per fer un intent massiu.

"El clàssic de Messi"

Començarà a les 19.35 i serà un repàs de tots els gols que ha marcat Leo Messi al Bernabéu en partits de Lliga, i molts han servit per aconseguir els tres punts. Després del seu primer clàssic al camp madridista, en què es va quedar sense marcar tot i que el Barça es va imposar per 0 a 3 i Ronaldinho va marxar ovacionat. Els seus primers gols a la Castellana van ser el 2 de maig del 2009, un dia que els culers recorden de ben segur ja que va acabar amb la victòria blaugrana per 2 a 6. El hat-trick que va fer el 2014, amb triomf final del Barça per 3 a 4, o el clàssic de la Diada de Sant Jordi del 2017, quan va acabar mostrant la seva samarreta als aficionats madridistes, són altres moments que es podran veure en aquest recull dels millors moments de l'astre argentí a la gespa del Santiago Bernabéu en partits de Lliga.

"Esport Club: la prèvia"

A les 20.00 serà el moment en què Xavi Valls conduirà la prèvia del Reial Madrid-Barça amb Jordi Grau, l'analista Gerard Autet, Carles Fité i Aina Cerdà, amb un especial "Esport Club". A més, connectaran amb Valdebebas, on Francesc Latorre i Sebas Guim donaran l'última hora de les expedicions i les alineacions. També han preparat diferents reportatges de com arriben tots dos equips a la cita.

"Minut a minut"

A les 21.00 agafarà el relleu el "Minut a minut", amb Francesc Sòria al capdavant. Com viuran el Clàssic les famílies blaugranes? El programa "entrarà" fins al sofà de casa de diverses "bombolles culers" repartides per tot Catalunya. I també viuran la "rivalitat" entre el presentador de TV3, Llucià Ferrer, i la periodista de la Cope, a Madrid, Arancha Rodríguez. Amb la narració de Jordi Ramos, seguiran el partit acompanyats de Laia Ferrer, Edgar Fornós, l'anàlisi d'Albert Blaya i les interaccions a les xarxes socials de David Balaguer. L'última hora des de Madrid anirà a càrrec de Francesc Latorre i Sebas Guim.

"Gol a gol"

I quan acabi el clàssic, començarà "Gol a gol", conduït per Xavi Valls, a qui acompanyaran Jordi Grau, Gerard Autet, Carles Fité i Aina Cerdà. El programà començarà amb els gols i les millors imatges del partit i les declaracions a peu de camp dels protagonistes. Es podran seguir, en directe, les rodes de premsa de Ronald Koeman i Zinedine Zidane. I faran una tertúlia per opinar i analitzar tot el que hagi passat i com queda la Lliga.

esport3.cat
Anar al contingut