Segon especial del Sitges Film Festival, a "Curtcircuit 33"

El 33 torna a oferir un nou capítol del Festival de Sitges. Aquest cop, l'humor més negre del millor cinema fantàstic, diumenge a les 21.35 a "Curtcircuit 33".
Actualitzat
Una imatge del curtmetratge "L'ours noir"

Una imatge del curtmetratge "L'ours noir"

Amb motiu del Sitges Film Festival, "Curtcircuit 33" emetrà el segon programa especial dedicat als millors curtmetratges del gènere fantàstic, terror i suspens, aquest diumenge dia 15.

Aquesta setmana, dues perles de la ficció en clau de comèdia.

La primera, "L'ours noir", és una comèdia coproduïda per França i Bèlgica. Codirigida per Méryl Fortunat Rossi i Xavier Seron, aquesta història en què cinc excursionistes s'enfronten a un os temible ha estat seleccionada més de dues-centes vegades, i ha aconseguit un centenar de premis.

Finalment acabarem amb una producció catalana, "Disco Inferno", que va guanyar el premi al millor curtmetratge en la secció Noves Visions al Festival de Sitges i té una vintena de premis més en festivals internacionals. Dirigida per Alice Waddington, "Disco Inferno" té la participació estel·lar d'Aitana Sánchez-Gijón. Una història infernal amb un diable fart de la rutina...

tv3/curtcircuit33
facebook.com/curtcircuit33

twitter.com/curtcircuit33