Una imatge del curtmetratge "L'ours noir"
Una imatge del curtmetratge "L'ours noir"

Segon especial del Sitges Film Festival, a "Curtcircuit 33"

El 33 torna a oferir un nou capítol del Festival de Sitges. Aquest cop, l'humor més negre del millor cinema fantàstic, diumenge a les 21.35 a "Curtcircuit 33".

Amb motiu del Sitges Film Festival, "Curtcircuit 33" emetrà el segon programa especial dedicat als millors curtmetratges del gènere fantàstic, terror i suspens, aquest diumenge dia 15.

Aquesta setmana, dues perles de la ficció en clau de comèdia.

La primera, "L'ours noir", és una comèdia coproduïda per França i Bèlgica. Codirigida per Méryl Fortunat Rossi i Xavier Seron, aquesta història en què cinc excursionistes s'enfronten a un os temible ha estat seleccionada més de dues-centes vegades, i ha aconseguit un centenar de premis.

Finalment acabarem amb una producció catalana, "Disco Inferno", que va guanyar el premi al millor curtmetratge en la secció Noves Visions al Festival de Sitges i té una vintena de premis més en festivals internacionals. Dirigida per Alice Waddington, "Disco Inferno" té la participació estel·lar d'Aitana Sánchez-Gijón. Una història infernal amb un diable fart de la rutina...

tv3/curtcircuit33
facebook.com/curtcircuit33

twitter.com/curtcircuit33

Anar al contingut