S'apropa l'estrena d"Eufòria", a TV3, amb grans novetats

Les gales de la segona edició d'"Eufòria" arrencaran el divendres 10 de març, a les 22.05. Prèviament, el dijous 23 de febrer i 2 de març, a les 22.45 s'emetran dos programes especials amb el tram final del càsting per conèixer els concursants

Després de l'èxit rotund de la primera temporada, "Eufòria" torna a TV3. Un cop més, 16 concursants competiran per convertir-se en l'artista més complet de Catalunya. Per això, hauran de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys.

El resultat d'aquesta feina d'equip sorprendrà a l'espectador cada nit de divendres, quan els concursants pujaran a l'escenari d'"Eufòria" i s'enfrontaran al veredicte del jurat en les populars gales setmanals.

"Eufòria, el càsting final"

Les emissions d'"Eufòria" s'iniciaran el dijous 23 de febrer i 2 de març, a les 22.45, amb dos programes en què es podran veure les diferents proves a les quals s'han sotmès els aspirants durant els càstings fins a convertir-se en els 16 protagonistes d'aquesta nova edició.

Capítol 1: "Eufòria, el càsting final: coneixem els concursants"

"Eufòria" ha tornat a recórrer el país a la recerca dels millors talents musicals i ha superat totes les expectatives. Més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l'any passat, s'han presentat a les proves de càsting del programa. Ja tenen els 25 finalistes, però només 16 arribaran a la primera gala del concurs. En aquest primer programa es donaran a conèixer els 9 primers, gràcies als veredictes dels coaches d'"Eufòria", Daniel Anglès, director artístic; Clara Luna, coach de veu; Paula Malia, coach d'interpretació; Jordi Cubino, productor musical, i Albert Sala, coreògraf. A més, Miki Núñez acompanyarà els aspirants en aquest últim i decisiu dia de càsting final.

Capítol 2: "Eufòria, el càsting final: els últims escollits"

Quan comenci el segon capítol ja només quedaran 7 places per atorgar, per tant els coaches del programa hauran de filar molt prim per arribar a un veredicte. Miki Núñez acompanyarà els concursants en aquests moments de tensió màxima i rebrà la visita sorpresa de Marta Torné, que no es vol perdre la resolució final. Al final del programa, descobriran quins 16 finalistes han merescut arribar a la primera gala d'"Eufòria", dels 2.300 aspirants que es van presentar a la primera fase del càsting.

Les noves cares del programa

La nova temporada del talent musical comptarà amb cares ja conegudes pels fans del programa, com l'actriu i presentadora Marta Torné i el cantant Miki Núñez que seran els presentadors.

Pel que fa a l'equip de coaches hi haurà dos nous fitxatges: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu.

Daniel Anglès repetirà com a director artístic, per la qual cosa estarà al capdavant del disseny de les actuacions; Jordi Cubino serà l'encarregat de la producció musical i Albert Sala tornarà com a coreògraf després d'haver triat el cos de ball del programa a l'spin-off "Eufòria Dance".

A la taula del jurat, "Eufòria" comptarà amb dues cares ja conegudes, els cantants Lildami i Elena Gadel. El programa mantindrà en incògnita el nom de la persona que ocuparà la tercera cadira fins al final, amb el convenciment que deixarà bocabadats els espectadors. El que sí se sap és que els tres membres seran encara més exigents en la recerca de l'artista 360, el més complet i genuí.

Altres novetats

A banda de les noves incorporacions en l'equip de coaches i jurat del programa, "Eufòria" presentarà altres novetats respecte a l'edició anterior.

Per exemple, s'han fet canvis significatius al plató per donar més espectacularitat a les gales setmanals i tindrà una capacitat per a més de 250 persones de públic.

Totes les gales seran en directe des de la primera, el divendres 10 de març, a les 22.05.  Això vol dir que els espectadors podran emetre el seu vot amb l'aplicació de TV3 des del primer moment.

El programa emetrà més contingut sobre el dia a dia dels concursants, tant als assajos, que es faran al nou Estudi Eufòria, com en altres localitzacions exteriors amb vídeos a les gales. Això permetrà conèixer amb més profunditat els concursants i com es relacionen entre ells.

I com no podia ser d'una altra manera "Eufòria" seguirà tenint molta presència a les xarxes, amb continguts exclusius a TikTok i Instagram. D'altra banda, continuarà amb els seus directes a Twitch, on els seguidors podran descobrir els secrets que s'amaguen al programa més enllà de les gales de plató.

Èxit d'audiència

"Eufòria" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Veranda Media que es va convertir en la revelació de l'audiovisual de la temporada passada. La final del programa va batre tots els rècords d'audiència amb 473.000 espectadors i va aconseguir un 29,7% de quota de pantalla.

tv3/euforia/
instagram/euforiatv3/

twitch.tv/euforiatv3

Anar al contingut