Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Santiago Niño Becerra, Jordi Borràs, Xavier Rius Sant i Leonardo Schwebel, a "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb Santiago Niño Becerra, catedràtic d'Economia; Jordi Borràs, fotoperiodista; Xavier Rius Sant, periodista i escriptor, i Leonardo Schwebel, periodista mexicà. L'actuació musical anirà a càrrec de Dave Zulueta, que interpretarà la cançó "El meu carrer", una versió d'un dels temes més mítics de Joan Manuel Serrat.

Com afectarà les nostres butxaques el conflicte entre Rússia i Ucraïna? "Preguntes freqüents" entrevistarà el catedràtic d'Economia Santiago Niño Becerra per conèixer les conseqüències econòmiques del conflicte més enllà de l'escalada diplomàtica.

També es conversarà amb Jordi Borràs, la setmana que un policia nacional ha acceptat un any de presó per agredir-lo. El fotoperiodista compartirà taula amb Xavier Rius Sant, que ha publicat "Els ultres són aquí", una anàlisi dels trets distintius de la ultradreta del segle XXI.

A més, el programa tindrà un cara a cara entre Pilar Rahola i Àngels Chacón, líder de Centrem, i la col·laboració de Quico Sallés.

S'entrevistarà Leonardo Schwebel, periodista mexicà que aquesta setmana s'ha fet popular per un vídeo amb un vehement discurs contra els antivacunes. 

A les cadires de periodistes hi haurà Iva Anguera, Joan Julibert, Jordi Barbeta i Odei A. Etxearte.

L'actuació musical anirà a càrrec de Dave Zulueta, que interpretarà la cançó "El meu carrer", una versió d'un dels temes més mítics de Joan Manuel Serrat.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut