Sánchez-Camacho reclama a la Generalitat que els tinguin en compte per negociar el finançament

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho, ha reclamat a la Generalitat que s'adopti una posició conjunta entre tots els partits polítics catalans a l'hora de negociar el nou sistema de finançament.

Sánchez-Camacho ho ha dit al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, amb Xavier Graset, on ha lamentat que el govern català no hagi convidat el seu partit a la trobada d'aquest vespre amb Convergència i Unió.

En la tertúlia de L'oracle, la presidenta popular ha assegurat que s'ha reunit diverses vegades amb el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, però ha explicat que des que el govern espanyol ha presentat l'última proposta "només hem tingut la remissió per escrit del document i no hem sabut res més de la Generalitat". En opinió de la presidenta popular, "les coses no es fan així" i, per aquesta raó, ha exigit al govern català que parli amb totes les forces polítiques catalanes per "aconseguir el millor sistema de finançament". Sánchez-Camacho també ha aprofitat per demanar que s'informi el seu partit sobre "l'estat en què es troben les negociacions", i també que els expliquin "si tenen alguna xifra, perquè ara per ara, tenim més música que lletra i no sabem exactament què és el que vol fer el govern de Rodríguez Zapatero".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut