Dissabte, a les 21.55

Roger Torrent i Íñigo Errejón, a "Preguntes freqüents"

El programa també tractarà les conseqüències de la sentència i oferirà la primera entrevista a David Budria i Clara Borrero, els dos detinguts de l'Operació Judes que han sortit en llibertat
Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig. Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; Íñigo Errejón, impulsor de Més País i candidat a la presidència del govern espanyol; David Budria i Clara Borrero, els dos detinguts en l'operació Judes que estan en llibertat, i Núria Tarrés, mare de l'activista Adrià Carrasco, exiliat a Bèlgica, seran algunes de les veus del programa.
Preguntes freqüents

Cristina Puig entrevista Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, per saber quina serà la resposta institucional del Parlament davant la sentència del Suprem.

També es tractaran les conseqüències polítiques i jurídiques de la sentència del procés amb el magistrat emèrit del Tribunal Suprem, José Antonio Martín Pallín. Al periodista especialitzat Ernesto Ekaizer se li preguntarà per la data i el contingut de la sentència.  

A més, el programa entrevista Íñigo Errejón, impulsor de Més País i candidat a la presidència del govern espanyol per aquesta formació.

Es coneixerà el testimoni de David Budria i Clara Borrero, els dos detinguts en l'operació Judes que estan en llibertat.

Cristina Puig conversarà amb Núria Tarrés, mare de l'activista Adrià Carrasco, exiliat a Bèlgica, i sabrem les últimes novetats dels set activistes empresonats amb David Aranda, advocat d'Alerta Solidària.

I el programa comptarà amb l'actuació en directe de Maria del Mar Bonet.

A les cadires s'asseuran els periodistes Jonathan Martínez, Òscar Fernández, Gemma Liñán i Rodolfo Irago.

Completaran el "Preguntes freqüents" les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, i els dibuixos que el ninotaire Asisko farà del "FAQS" durant el programa.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3