Roger Escapa.
Roger Escapa.

Roger Escapa dona el tret de sortida de La Marató des d'"El suplement"

Dissabte, 15 de desembre, a "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistes a José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congrés, i a Victoria Eugenia Henao, vídua de Pablo Escobar; Carme Gamero presentarà el seu fill a "Amor de mare", i la soprano Katerina Tretyakova actuarà en directe a l'estudi.

Diumenge, 16 de desembre, el programa farà una edició especial La Marató a partir de les 8.00, amb entrevistes al doctor Manel Esteller i al cantant Joan Manuel Serrat, amb testimonis, connexions amb TV3 i actualitzacions del marcador des de l'estudi.

Dissabte, 15 de desembre, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina, i les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A partir de les 9.00, entrevista a José Zaragoza, coordinador dels diputats del PSC al Congrés. A continuació, la tertúlia amb Estefania Molina, David Miró i Montserrat Tura.

A les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro parlarà del cas de Cristina Bergua, desapareguda l'any 1997 a Cornellà del Llobregat. Tot seguit, conversa amb Victoria Eugenia Henao, vídua del narcotraficant Pablo Escobar, que acaba de publicar "Pablo Escobar: mi vida y mi cárcel" (Ediciones Península). A les 11.00, a "Amor de mare", Carme Gamero presentarà el seu fill, que és un gran apassionat de l'escriptura i dels llibres. I a "Les diversions de Núria Graham", la cantant presentarà el nou disc de Clara Peya i juntes interpretaran el tema "Cara a cara".

En la recta final del programa, la xocolata serà la protagonista de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb Jordi Farrés, pastisser de Chocolat Factory. Finalment, "Els homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, parlaran de concerts nadalencs, i acabaran amb l'actuació de la soprano internacional Katerina Tretyakova i el pianista Ricardo Estrada.

 

Diumenge, l'arrencada de La Marató 2018 a les 8.00

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". I Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta.

A partir de les 8.00, Roger Escapa donarà el tret de sortida de La Marató des dels estudis de Catalunya Ràdio amb una edició especial del programa "El suplement". Seran 5 hores d'entrevistes, reportatges i actuacions que posaran el focus sobre el càncer.

De bon matí, "El suplement" explicarà com es viuen les hores prèvies a l'inici del programa de televisió, parlant amb Ramon Gener i Gemma Nierga. A les 9.00, Roger Escapa entrevistarà el doctor Manel Esteller, que actualment és el director de l'Institut d'Investigació Josep Carreras, a més d'investigador de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).

A partir de les 9.30 i fins a les 13.00, el programa se centrarà en les històries de persones que han conegut el càncer de prop, ja sigui des de l'experiència més íntima o bé de manera indirecta. El càncer de mama masculí, el càncer limfàtic o les diferents tipologies de càncer infantil tindran un espai destacat a "El suplement". A més, el programa comptarà amb la presència d'un convidat de luxe: Joan Manuel Serrat, que explicarà la seva experiència amb la malaltia i com l'ha superat.

El disc de La Marató també serà present al programa. Hi haurà actuacions en directe d'alguns grups que participen en aquest treball discogràfic, com Alide Sans, Halldor Mar, Ju, David Busquets o Marcel i Julia. A més, també hi haurà connexions amb la Fira de Barcelona i les seus telefòniques, on participaran milers de voluntaris; connectarà amb algunes de les activitats que es faran el mateix diumenge per recaptar fons per a La Marató i parlarà amb algunes de les persones que fan possible aquest programa ple de solidaritat, com el director de la Fundació La Marató, Lluís Bernabé.

Tot plegat, pendents del marcador de La Marató. A les 11.00, televisió i ràdio es fusionaran perquè Roger Escapa faci la primera actualització de la xifra de fons recaptats a través de la solidaritat.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

Anar al contingut