Roger Escapa dirigirà i presentarà "El suplement" de Catalunya Ràdio a partir del setembre

A partir del 8 de setembre, el jove periodista Roger Escapa dirigirà i presentarà "El suplement", l'històric magazín dels matins del cap de setmana a Catalunya Ràdio. Ho ha aprovat avui el Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

Roger Escapa, que aquest estiu presenta "El matí de Catalunya Ràdio", agafarà el relleu de Ricard Ustrell al capdavant d'"El suplement", després de formar part de l'equip del programa i ser-ne la segona veu durant les temporades 2015-2016 i 2016-2017. El magazín, que s'emet els matins de dissabte i diumenge, inclou tota l'actualitat i l'entreteniment del cap de setmana.

El jove periodista Roger Escapa es va formar en el seus inicis a Matadepera Ràdio, Ràdio Sabadell i Betevé i va arribar a Catalunya Ràdio el 2014 per incorporar-se a "El suplement" fent una de les seccions. Els dos últims estius s'ha posat al capdavant del programa "El matí de Catalunya Ràdio", del qual aquesta temporada passada ha estat la segona veu de Mònica Terribas.

"El suplement" és un programa que forma part de la història de Catalunya Ràdio des del principi: el va presentar durant 20 temporades Xavier Solà. Després s'hi van posar al capdavant Tatiana Sisquella, Núria Ferré, Sílvia Cóppulo i Ricard Ustrell, que l'ha presentat des de la temporada 2015-2016.

De cara a la pròxima temporada, Roger Escapa ha destacat que "ningú es preguntarà com sonarà 'El suplement', perquè ja m'està sentint aquest estiu. Conec molt bé les dinàmiques del programa i el projecte, l'evolucionarem, i tinc molt clar com vull que soni". 

catradio.cat/suplement

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut