Diumenge, a les 21.55

Ricard Ustrell tanca el seguiment del judici del procés amb Noam Chomsky, a "Quatre gats"

Diumenge, 24 de març, després del "Telenotícies vespre", TV3 emetrà el cinquè i últim "Quatre gats", centrat en el judici del procés. Aquest format, que dirigeix i presenta Ricard Ustrell, ha reflexionat des d'una mirada externa i amb perspectiva, amb personalitats destacades que han tingut relació amb aquest judici. En el programa d'aquest diumenge, Ustrell viatja a Tucson, Arizona, per conversar amb el pensador i lingüista nord-americà Noam Chomsky.

Aquest diumenge, després de sis setmanes de judici del procés, "Quatre gats" arriba a l'últim capítol amb un dels pensadors més influents del món, Noam Chomsky, que s'ha implicat en campanyes com "Let catalans vote". La defensa de Jordi Cuixart va demanar que comparegués com a testimoni al judici del procés, però la sala no el va admetre. De la mà de l'advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, el programa li traslladarà les preguntes que li haurien volgut fer i no van poder.

El programa també visitarà la presó de Lledoners amb Laura Turull i Berta Forn, filles de Jordi Turull i Joaquim Forn, per passejar per la presó on els seus pares han passat els últims mesos i conèixer els locutoris, les cel·les i els espais exteriors on centenars de persones solidàries amb els presos independentistes s'han reunit diàriament per donar-los suport.

Al "Quatre gats" d'aquest diumenge, també hi intervindrà l'exdiputat de Catalunya en Comú-Podem Xavier Domènech. Mesos després de la investidura fallida de Jordi Turull com a president de la Generalitat, Domènech considera que potser ningú no va estar a l'altura del moment.

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut