Ricard Ustrell seguirà el judici del procés amb cinc capítols de "Quatre gats"

Diumenge, 17 de febrer, a les 21.55, TV3 estrenarà el primer de cinc capítols de "Quatre gats", dirigits i presentats per Ricard Ustrell. Des d'una mirada externa, amb distància i perspectiva, el periodista de Sabadell reflexionarà, amb personalitats destacades, sobre el judici del procés. Entre els convidats, personatges que han tingut relació amb el procés durant aquest últim any i mig, hi haurà polítics, periodistes internacionals, catalans i espanyols, pensadors, exmembres de la judicatura i familiars dels presos.

"Quatre gats", el format televisiu dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, farà un seguiment, anàlisi i valoració del judici del procés durant cinc diumenges consecutius, en un espai que recollirà el més destacat de la setmana. El programa se centrarà en una conversa de Ricard Ustrell amb personalitats destacades en el seu àmbit, que seguiran el judici des de fora de Catalunya. S'hi visualitzaran, comentaran i reflexionaran les imatges i les declaracions més destacades de la setmana.

Entre els convidats hi haurà perfils molt diversos: polítics a l'exili, periodistes (internacionals, catalans i espanyols), pensadors preocupats per la situació a Catalunya, polítics, exmembres de la judicatura i familiars dels presos. Tots ells abordaran conceptes com la justícia o la democràcia.

"Quatre gats", que estrena aquesta entrega el diumenge 17 de febrer, s'emetrà durant 5 diumenges. La primera edició, d'aquest diumenge, s'emetrà darrere del "Telenotícies vespre" i les següents després del programa "30 minuts" i tindran una durada d'una mitja hora.

El format del programa

Ustrell va fer néixer "Quatre gats" com un espai radiofònic de Catalunya Ràdio que el 2013 es va començar a emetre els festius intersetmanals, i poc després ja es va incorporar com una secció setmanal d'"El suplement". El juny del 2018 va fer el salt a la televisió amb l'emissió de les entrevistes a tres expresidents: Alex Salmond (Escòcia), Manuel Valls (França) i Pepe Mujica (Uruguai). I al desembre va oferir una segona trilogia amb la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen; l'expresidenta de Brasil Dilma Rousseff, i el 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Ara, "Quatre gats" es presenta en un format especial per poder donar resposta a l'actualitat del moment.

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut