Demà, a les 22.35

Ricard Ustrell parla del procés de pau a Colòmbia amb Juan Manuel Santos, a "Quatre gats"

Demà, dijous 27 de febrer, a les 22.35, TV3 emetrà un nou capítol de la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell. En aquest capítol de demà, el periodista de Sabadell se centrarà en el procés de pau a Colòmbia parlant amb els principals protagonistes, d'aquí i d'allà.

Aquest nou episodi de "Quatre gats" se centra en el procés de pau a Colòmbia. L'any 2016 el president de Colòmbia,

Juan Manuel Santos, i la guerrilla de les FARC van arribar a un acord de pau. Després de dècades de lluita armada, la principal organització armada i el govern que l'havia combatut van signar una pau que no arriba del tot.

El programa s'endinsarà en aquest procés llarg i complex amb els seus principals protagonistes. Juan Manuel Santos, expresident de Colòmbia i Premi Nobel de la Pau, polítics i exguerrillers de les FARC, un representant polític del govern actual, víctimes del conflicte i la població colombiana que pateix encara la violència a la ciutat i al camp.

"Quatre gats" també explicarà la implicació catalana en aquest acord de pau, de la mà de Vicenç Fisas, doctor en estudis sobre la pau i un dels artífex de l'acord a Colòmbia.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista de Sabadell s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

tv3.cat/quatregats
Instagram.com/quatregatstv3
twitter.com/quatregatstv3

 

Anar al contingut