Demà, a les 22.35

Ricard Ustrell parla de gastronomia i migració en un nou episodi de "Quatre gats"

Demà, dijous 20 de febrer, a les 22.35, TV3 emetrà un nou capítol de la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell. En aquest capítol de demà, el periodista de Sabadell parlarà amb el xef José Andrés, que fa anys que triomfa als Estats Units.
El xef José Andrés
El xef José Andrés

Aquest nou episodi de "Quatre gats" se centra en la figura del xef català i asturià José Andrés i en la seva història de migració de Catalunya als Estats Units, un país on Andrés fa anys que triomfa: participa en tots els xous televisius; la revista Time el considera una de les persones més influents del món; és amic de Barak Obama i va ser candidat al premi Nobel de la Pau. Però a banda del vessant gastronòmic, Andrés en té també un d'activista: va fundar l'organització World Central Kitchen, que coopera arreu del món per oferir menjar en zones afectades per desastres humanitaris.

Els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca parlaran sobre l'amistat que els uneix amb José Andrés.

El programa coneixerà també la cuinera mexicana Cristina Martínez, que regenta un restaurant a Filadèlfia i que està considerada una de les deu millors xefs dels Estats Units. Tot i això, Martínez no té papers i en qualsevol moment podria ser deportada.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista de Sabadell s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

tv3.cat/quatregats