DIMARTS, A LES 20.00

Ricard Torquemada entrevista Pep Guardiola a "La TdT" de Catalunya Ràdio

Dimarts, 29 d'octubre, a les 20.00, "La TdT" de Catalunya Ràdio estrena una altra entrega de "Parlem de futbol", en què l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, és entrevistat per Ricard Torquemada. Després de l'entrevista, l'equip del programa farà la transmissió del partit Barça-Valladolid.
Pep Guardiola i Ricard Torquemada.
Pep Guardiola i Ricard Torquemada.

Els oients de "La TdT" de Catalunya Ràdio podran sentir, demà, una altra entrega de "Parlem de futbol", amb Ricard Toquemada, que entrevistarà Pep Guardiola en la prèvia del Barça-Valladolid al Camp Nou. El futbol de Guardiola, vist i explicat pel mateix entrenador del Manchester City, amb tots els seus secrets, amb tots els matisos. Una llarga conversa, tranquil·la i reposada, en què Guardiola i Torquemada també parlen dels seus anys a la banqueta del Camp Nou.

L'entrenador català explica, per exemple, els seus primers dies amb Leo Messi: "Ja m'havia dit algú del planter que n'hi havia un de molt bo. Em van dir que era molt petit, però que fotia molts gols i driblava molt bé. Jo no el coneixia i un dia el vaig veure amb el seu pare en una botiga de Nike al Prat. El vaig veure petit i tímid, i vaig pensar: aquest és aquell tan bo que diuen? Però nosaltres vam començar una temporada a Escòcia, guanyàvem 1-6, 0-5... i ell et fotia tres gols. Vaig pensar que amb ell ho guanyaríem tot."

Guardiola també explica que en la seva etapa com a entrenador del Barça s'ho va passar "teta": "Entre partit i partit, no hi ha massa temps per gaudir-ne, però sí en el procés de construcció de l'equip. Veure que els canvis que fèiem funcionaven i que tot anava fluint... Com es portaven entre ells, la química, el respecte als estatus. Com sabien qui era el millor, com s'acceptava la distribució dels salaris... Tot es va anar situant. Eren un grup d'amics que sortien a sopar sovint. Un grup que sabia tirar endavant en els moments de dificultat. Tot això va estar molt bé, però el pes de la responsabilitat de conduir un transatlàntic com el Barça fa que no tinguis massa temps per gaudir-ne."

El tècnic de Santpedor parla dels bons moments, però també dels complicats. Torquemada li pregunta, per exemple, què volia dir quan va dir que marxava perquè, si no, "prendrien mal". Sobre això, Guardiola en diu: "La relació d'estima que tenim els que formàvem part d'aquell grup és insuperable. No hi ha Champions ni Mundial que ho pugui compensar. Ens vam donar molt els uns als altres. Però hi ha un moment, per un procés natural del temps, que les coses s'acaben. I veus que tu ja no seràs el mateix, que t'hauràs d'excusar, que ells potser tampoc... I s'acaba. Però es va acabar de manera natural, no va ser que acabéssim a hòsties.".

L'entrevista sencera també es podrà veure a partir d'aquest dimarts a la nit al web esport3.cat i, dissabte, al canal Esport3, a les 21.45.

 

La transmissió del Barça-Valladolid

Després de l'entrevista, Ricard Torquemada i Bernat Soler, al capdavant de tot l'equip, faran la transmissió del partit entre el Barça i el Valladolid (21.15). 

 

catradio.cat/latdt

facebook/latdt

twitter/latdt

instagram/latdt

Anar al contingut