Ricard Torquemada dirigirà les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio

"La TdP" passarà a ser "La transmissió d'en Torquemada - La TdT" la pròxima temporada, i incorpora Bernat Soler a la narració

Ricard Torquemada dirigirà les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio a partir de la nova temporada. D'aquesta manera, Torquemada pren el relleu al mestre Joaquim Maria Puyal, després de 33 anys de transmissions a l'emissora pública i de 43 anys de transmissions de futbol en català, i ho farà acompanyat, a la narració del partit, per Bernat Soler, cap d'esports de TV3 i fins ara al capdavant de les transmissions de futbol a TV3.

Així doncs, a partir de la pròxima temporada, que començarà el 12 d'agost amb el partit de la Supercopa d'Espanya entre el FC Barcelona i el Sevilla, Ricard Torquemada es farà càrrec de la direcció de "La transmissió d'en Torquemada - La TdT", liderant l'equip de professionals que farà possible les transmissions dels partits oficials del Barça la temporada 2018-2019 a Catalunya Ràdio.

Per Ricard Torquemada aquesta nova etapa "és el repte més atractiu que mai m'hauria pogut imaginar, i probablement el més important de la meva vida professional".

Ricard Torquemada i Cid (Barcelona, 1971) és llicenciat en Periodisme. Després de treballar als diaris "Marca" i "Sport", es va incorporar a l'equip d'esports de Catalunya Ràdio el 1996, on va col·laborar en diferents programes, entre els quals "No ho diguis a ningú", sota la direcció de Jordi Basté. Des de l'any 2000 ha format part de l'equip de les transmissions de futbol de Joaquim Maria Puyal, on les seves anàlisis han esdevingut una referència. Del 2004 al 2008 va ser, a més, cap del departament d'Esports de Catalunya Ràdio. També ha format part, des del 2013, de l'equip de les transmissions de Champions de TV3, i col·labora en diferents programes de Catalunya Ràdio i Esport3, i també en premsa. És autor del llibre "Fórmula Barça", editat per Cossetània.

catradio.cat

 

Anar al contingut