Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" parla amb la influencer Vanesa Lorenzo sobre l'educació dels nens en temps de pandèmia

Aquest diumenge, a "Revolució 4.0", a les 22.00, Xantal Llavina entrevistarà Vanesa Lorenzo, la influencer que ha escrit un llibre sobre com educar els nens i nenes per evitar la sobreexposició a la tecnologia i superar els entrebancs mitjançant disciplina positiva

Aquesta setmana el "Revolució 4.0" entrevista la model, escriptora i empresària Vanesa Lorenzo, que presentarà el seu darrer llibre, "Crecer juntos". Lorenzo explica què és la disciplina positiva, un mètode educatiu que es basa a promoure el pensament crític dels nens i nenes a partir de l'estimulació i el respecte.

Lorenzo també parla del masclisme que encara impera en bona part de la societat i defensa l'educació com la gran eina perquè les criatures s'enfrontin a un món on predomina la sobreinformació i la tecnologia.

L'emprenedor Josep Coll presenta Repscan, la "start-up" que acaba de posar en marxa i que ofereix, a qui ho vulgui, la possibilitat d'esborrar d'internet informació falsa o que pot perjudicar la reputació personal. Coll explicarà com s'ha gestat la nova aventura empresarial, que intentarà emular l'èxit que va aconseguir amb una anterior "start-up", RedPoints.

A la seva secció, el publicista Jordi Urbea avançarà quines seran les tendències que viurà la publicitat durant aquest 2021 que acabem de començar, per exemple com la publicitat digital seguirà el seu creixement imparable i com les empreses que no siguin capaces de mostrar que estan compromeses socialment i no busquen només el benefici econòmic no seran ben valorades pels clients.

Amb Joan Romero, conseller delegat d'Acció, el programa explicarà com el Brexit afecta les importacions i exportacions de les empreses catalanes al Regne Unit. Coneixerem què és la Finestreta Brexit, un servei que per assessorar-les.

Finalment, es parlarà del portal Catalunha.cat amb el seu responsable, el brasiler Rodrigo Alves, que explicarà per què, sense haver estat mai a Catalunya, va decidir crear al Brasil aquest portal de notícies escrit en català.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut