Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" entrevista el neurocientífic David Bueno

Aquest diumenge, al "Revolució 4.0", Xantal Llavina entrevista el neurocientífic David Bueno, que parlarà de "L'art de persistir", el llibre que ha publicat recentment. Bueno analitza com afecta la pandèmia al llenguatge dels nadons i als adolescents

Al programa "Revolució 4.0", Llavina entrevista el biòleg i neurocientífic David Bueno, que presenta el llibre  "L'art de persistir", que ha publicat recentment. Analitzarà quina és la millor manera de fer front a la pandèmia. A més, també valorarà les conseqüències que pot tenir en l'aprenentatge del llenguatge per part dels nadons, ja que la veu els arriba és molt més baixa per les mascaretes, així com en el cervell dels joves, que han vist malmesa la seva necessitat de socialització.

A la seva secció "Master Class", l'economista Santiago Niño-Becerra explicarà la prova que s'està fent a Alemanya que consisteix en pagar una renda garantida a un grup de ciutadans per estudiar com pot funcionar aquesta mesura a escala global. També analitzarà com és que poquíssimes empreses controlen bona part del PIB mundial i quines conseqüències pot tenir aquesta tendència. A més, valorarà per què empreses tecnològiques amb enormes beneficis quasi bé no paguen impostos.

El publicista Jordi Urbea plantejarà per què els esports virtuals, cada vegada tenen més seguidors i mouen un volum de negoci cada dia més gran i, per tant, són un dels grans objectius de futur del màrqueting i la publicitat.

L'emprenedora Carlota Pi abordarà en la seva secció "Canviem el món" què són les empreses amb impacte positiu i com poden ajudar a transformar la societat. Finalment, l'expert en transformació digital Dionís Guzmán explicarà les propostes que la plataforma de formació Digital Talent està oferint al sector jurídic per ajudar-los a entrar de ple a la digitalització.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut