Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" analitza si les xarxes socials generen ansietat i entrevista l'actor Ivan Labanda

Aquest cap de setmana, el "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, posarà el focus en les xarxes socials i la seva capacitat de generar ansietat. Diumenge, farà una entrevista a l'actor Ivan Labanda

Dissabte, a les 22.00, el programa farà un debat sobre les xarxes socials amb l'actriu Cristina Brondo, el periodista Iu Forn i els experts en màrqueting digital Alèxia Herms i Josep Maria Ganyet. És cert que generen ansietat, tant als creadors de continguts (youtubers, streamers, tiktokers), com als usuaris que dediquen moltes hores al consum de continguts virtual? L'addicció a les xarxes o l'excés de pressió de les marques als influencers per aconseguir més i més seguidors seran altres temes de debat.

Xantal Llavina també conversarà amb el professor d'Esade Esteve Almirall sobre l'escassedat de microxips fabricats a l'Àsia, que afecta greument el funcionament ordinari d'indústries com la de l'automòbil, la dels electrodomèstics o la dels telèfons mòbils.

Finalment, el consultor Marc Cortés presentarà el seu últim llibre, que analitza un fenomen cada vegada més estès entre les empreses: l'omniexperiència.

Pel que fa a diumenge, Llavina entrevistarà l'actor Ivan Labanda, que és notícia per partida doble: estrena programa a TV3, "Labanda sonora", i estrena musical al teatre: "Cantando bajo la lluvia". Amb Carlota Pi s'analitzarà per què el preu de l'electricitat no para de pujar, fins on pot arribar i quines conseqüències pot tenir en el sector energètic. A la secció "Enamorar-se del futur", el professor Miquel Lladó parlarà de la importància que té tenir una estratègia a l'hora d'aconseguir els objectius fixats. I també coneixerem què vol dir que una empresa opta per innovar fent canibalisme per augmentar les seves vies de negoci.

 

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut