Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

Resistir la pandèmia, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, una altra edició d'"Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia. Quines eines té el cervell per resistir la pandèmia? Com afrontem l'adversitat? Se'n parlarà amb el neurocientífic i investigador del projecte Barcelona Brain Health Initiative de l'Institut Guttmann, David Bartrés-Faz, i la coordinadora del Grup de Recerca sobre els impactes de la Covid-19 de l'Institut Català d'Antropologia, Amanda Bernal.

Prevencions als col·legis electorals

Se li preguntarà al director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals, Ismael Peña-López, quines mesures es prendran per evitar contagis als col·legis electorals, especialment quan vagin a votar persones positives de Covid.

De músic a missatger

Un músic fent de missatger i una actriu fent classes i venent olis essencials. La crisi al sector cultural per les restriccions de la Covid han obligat molts artistes a buscar-se la vida amb altres feines. Explicaran el seu cas l'actriu Babeth Ripoll i el guitarrista de Gossos Oriol Farré.

La ruïna d'un castell

La crisi per la Covid comença a fer estralls en un dels símbols del patrimoni de França: els castells. El corresponsal de TV3, David Melgarejo, mostrarà el cas del castell de Chantilly, que alberga la segona col·lecció més important d'art francès antic, després del Louvre, i que fa sis mesos que està tancat al públic a causa de la pandèmia.

Les notícies de Sergi Pàmies

Sergi Pàmies farà una selecció dels titulars de diaris internacionals que més l'han sorprès.

La tertúlia d'"Els matins"

I, a la taula del programa, Josep-Lluís Carod-Rovira i Montserrat Nebrera analitzaran l'actualitat del dia, marcada, segur, per la dimissió de Salvador Illa com a ministre per ser candidat el 14F.

 tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut