"Res és impossible" i "Joc de cartes - Estiu" estrenen i lideren la seva franja

Les dues novetats de la programació d'estiu, "Res és impossible" i "Joc de cartes - Estiu", lideren la seva franja d'emissió i se situen entre els quatre programes més vistos d'ahir, tots de TV3, que lidera el "prime time" amb una quota del 13,4%. 
"Res és impossible", amb Antonio Díaz

"Res és impossible", amb Antonio Díaz

"Res és impossible", el nou programa de TV3 en què el mag Antonio Díaz sorprèn els vianants amb trucs inversemblants, i l'edició de "Joc de cartes - Estiu", van debutar ahir a la nit i van liderar la seva franja d'emissió. El programa de màgia va tenir una audiència de 302.000 espectadors i una quota del 15,5% i va ser el tercer més vist del dia. "Joc de cartes - Estiu", que ahir buscava la millor terrassa de la Costa Brava, va ser el quart més vist amb una audiència de 287.000 espectadors i una quota del 13,9%. TV3, amb aquests resultats, va liderar un dia més la franja del "prime time" amb una quota mitjana del 13,4%. 

El "TN vespre" va liderar el rànquing de programes més vistos, amb 343.000 espectadors i una quota del 20,8%. El "TN migdia" es va situar en segona posició, amb 321.000 espectadors i un 21,2% de quota.


tv3.cat