Jose Corbacho presenta "Anem per feina"
Jose Corbacho presenta "Anem per feina"
Demà, a les 23.10

Reinventar-se, adaptar-se i una ruta gastronòmica, a "Anem per feina"

Demà, dimecres 14 d'abril, a les 23.10, el 33 emetrà un nou capítol d'"Anem per feina", un espai presentat per Jose Corbacho que dona veu a persones que s'han hagut de reinventar durant la pandèmia.

La Begoña, una dona que s'ha reinventat professionalment fins a tres vegades, la impremta més antiga de Catalunya i la primera ruta gastronòmica de menjar halal a Barcelona són els tres protagonistes d'aquest episodi.

En el capítol d'aquest dimecres, Jose Corbacho coneix la Begoña, una dona amb molta empenta que, gràcies a la formació, s'ha reinventat professionalment fins a tres vegades, aquesta última en un entorn tecnològic. Amb ella visita el Cibernàrium, el lloc on va estudiar, perquè li expliqui com s'ho ha fet per viure tants canvis.

Després fa un viatge al passat per visitar la impremta més antiga de Catalunya: la Imprenta Baltasar 1861, al cor de Sant Andreu. Un negoci familiar que les ha vist de tots colors i que ha apostat per apropar-se al món digital en plena pandèmia.

El Jose també descobreix la història d'amor de la Daniela i la Carla, que comença en un camp de refugiats a Grècia i continua a la nostra ciutat, on actualment treballen en una futura ruta per locals de menjar halal a Barcelona.

El format

"Anem per feina" és un programa de 13 capítols de 25 minuts presentat per l'humorista Jose Corbacho i protagonitzat per persones que han sabut fer un canvi de rumb en un moment de declivi i incertesa com és la pandèmia del coronavirus. Amb un to positiu, inspirador i motivador, els protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves històries, les ajudes i les eines que han fet servir per tirar endavant.

En cada capítol, tres personatges amb diferents professions i implicacions, però a qui la pandèmia ha afectat laboralment, comparteixen la seva experiència. El programa els segueix durant la seva activitat i parla amb els que els han ajudat a tirar endavant malgrat l'afectació de la Covid en les seves vides i activitat empresarial.

"Anem per feina" s'emetrà cada dimecres, a les 23.10, al 33. El programa és una proposta de Lavinia per a Betevé. El projecte ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona.

tv3.cat/33

Anar al contingut