Dijous, a les 23.15, al 33

Reflexions sobre les relacions, a "Laberints"

Demà, dijous 12 de desembre, a les 23.15, el 33 emet el vuitè capítol de "Laberints", un espai creat a partir d'imatges dels arxius de TV3 que combina entrevistes, actuacions musicals i gags.

A "Laberints de parelles i relacions" conviuen Ramon Barnils, Júlia Otero, Eduard Punset, Magda Oranich, Joan Lluís Bozzo, Amanda Lear, Xavier Sardà, Bibi Andersen, Carme Riera, Chiquito de la Calzada, Bárbara Rey, el Gran Wyoming, Monica Randall, Pepe Rubianes, Joan Collins.... Homes, dones, i molt més.

"Laberints"

"Laberints" és un programa cultural d'entreteniment, una conversa coral sobre un tema concret a partir de petits fragments d'entrevistes a més de 300 personatges coneguts, en què es convida l'espectador a fer un recorregut volgudament fortuït per un territori emocional concret.

El programa es converteix en un calaix de sorpreses i contrastos i, entre els temes monogràfics que es tractaran en els següents capítols, també hi haurà la vida, les passions, les feines, l'atzar, la fama, els miralls, els plats i els fogons, els famosos i fans, els camins i destins, originals i imitacions, feines i treballs, parelles i desconeguts.

La conversa és l'estímul i l'element de continuïtat dels 13 capítols que formen el programa. La recerca d'elements de l'arxiu s'ha focalitzat en els programes d'entrevistes, debats i magazins; i en tot moment ha defugit aquells programes informatius que, per la seva pròpia naturalesa, se situen en un present molt determinat i determinant.

L'arxiu de la CCMA, amb 340.000 hores d'imatges digitalitzades, és l'arxiu documental més gran de Catalunya. Va néixer el 1983, al mateix temps que el canal de televisió. I, des del 2003, s'ha digitalitzat el fons audiovisual de manera gradual; actualment conté 1.282.972 referències que es poden consultar parcialment des del portal de TV3 a la carta.

"Laberints" s'emet cada dijous, a les 23.15, pel 33.

Fitxa tècnica de "Laberints"

Direcció, guió i realització: Ramon Millà
Direcció executiva: Jordi Serra
Producció executiva: Natàlia Cucurella

tv3.cat/33

 

Anar al contingut