"Rècords", el primer podcast de documentals radiofònics vinculats a l'esport, a Catalunya Ràdio

Demà s'estrena "Rècords", un podcast mensual, en què s'emetran documentals de qualitat al voltant de l'esport, històries passades i personatges importants. El primer serà "Els últims dies de Bartomeu", una sèrie de quatre capítols que repassarà la gestió de les últimes setmanes de la presidència de Josep Maria Bartomeu al FC Barcelona

Rècords és el primer espai de documentals radiofònics sobre l'esport de Catalunya Ràdio. Històries de l'esport, d'ara i de sempre, explicades en profunditat, sense pressa, a partir de testimonis directes i amb punt de vista diferent al del contingut radiofònic diari.

Rècords i records es barregen per trobar nous detalls de grans moments de l'esport que formen part de les vides dels oients i descobrir noves històries amagades al dens teixit esportiu del país. Grans instants de l'esport revisats i filtrats pel pas del temps i per la mirada dels mateixos protagonistes. Memòries de partits inoblidables, derrotes que també val la pena recordar, victòries que transcendeixen i perduren. Herois del nostre esport per descobrir.

El documental radiofònic busca la profunditat, el testimoni directe i la mirada transversal.

El primer serà "Els últims dies de Bartomeu", una sèrie de quatre capítols que repassarà la gestió de les últimes setmanes de la presidència de Josep Maria Bartomeu al FC Barcelona.

catradio.cat

Anar al contingut