Rècord d'espectadors al Twitch del Mundial de futbol de Catalunya Ràdio i TV3

Aquest dimarts, 29 de novembre, passades les 21.00, el Twitch d'Esports de Catalunya Ràdio i TV3 va superar tots els seus registres d'audiència amb un pic màxim de 17.387 espectadors. La xifra es va assolir amb el "raid" que va fer el seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, a l'únic canal de Twitch que segueix el Mundial de futbol íntegrament en català, liderat per Ricard Torquemada.

Des que va arrencar el nou Twitch d'Esports de Catalunya Ràdio i TV3 , el 17 de novembre, s'han superat els 62.000 espectadors únics, una xifra que consolida l'aposta de la CCMA per aquest entorn digital. Ahir va arribar el pic més alt, una audiència de 17.387 persones, amb el "raid" de Luis Enrique al canal que aquests dies de Mundial de futbol lidera Ricard Torquemada.  

Un "raid" és una pràctica habitual en aquesta plataforma de vídeo: els streamers envien els seus espectadors a un altre canal en directe al final del seu stream. Luis Enrique, que en la seva estrena com a streamer a Twitch, el 18 de novembre, va tenir una audiència que va superar amb escreix els 150.000 espectadors, fa uns dies ja havia saludat Ricard Torquemada i recomanat el contingut del canal d'Esports de Catalunya Ràdio i TV3.   

Un referent de contingut esportiu en català a Twitch 

Ricard Torquemada, presentador i director del Twitch del Mundial, dona les gràcies a tots els espectadors que aposten per seguir l'esdeveniment al canal d'Esports i reivindica que es faci en llengua catalana: "El meu objectiu és que hi hagi més contingut en català. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va néixer per comunicar en català, i ara canviar de llengua en aquest canal per mantenir els seguidors no tindria sentit." Entre les felicitacions que ha rebut hi ha la d'un dels principals streamers en català amb prop de 10.000 seguidors, el manresà Norman López, conegut a Twitch com a @lopeznorman44, que també ha reconegut que estava sorprès amb aquestes dades. 

Tot el Mundial, al Twitch d'Esports de TV3 i Catalunya Ràdio 

Twitch és una xarxa social cada vegada més rellevant al món. L'espontaneïtat del directe atrau un nombre creixent de seguidors. Tot i que els canals de videojocs són en general els que acumulen més públic, hi ha espai per a continguts molt diversos. El Twitch d'Esports de TV3 i Catalunya Ràdio segueix tots els partits del Mundial, amb retransmissions de més de 7 hores de directe i continguts de qualitat. A l'inici de la fase de grups, el canal feia directes de 12 hores, de 9.30 a 22.30. Els propers dies les transmissions seran de 15.30 a 22.30 hores, i d'una hora els dies de descans. 

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut