Marc Ribas, ahir, a la recerca del millor restaurant de l'Alt Urgell regentat per una família.
Marc Ribas, ahir, a la recerca del millor restaurant de l'Alt Urgell regentat per una família.

Rècord d'audiència de "Joc de cartes estiu", un dimecres que TV3 va liderar de manera destacada, amb una quota del 14,1%

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dimecres, a molta distància de la segona classificada, amb una quota del 14,1%. Els quatre programes més vistos del rànquing van ser de TV3, amb rècord d'audiència per "Joc de cartes estiu", i les tres edicions dels telenotícies, que van liderar les seves franges.

Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya, amb una quota del 14,1%, a gairebé 4 punts de la segona classificada, Telecinco. Els quatre espais més vistos del rànquing van ser de la cadena, amb el "Joc de cartes estiu", en primer lloc, amb una quota del 25,4% i 489.000 espectadors, el programa més vist de totes les temporades d'estiu. La reemissió, just després de "Joc de cartes estiu", de l'episodi de la temporada passada sobre el millor restaurant de la Cerdanya, també va estar dins dels deu programes més vistos d'ahir, concretament en setè lloc i va liderar la franja amb una quota del 14,4% i 213.000 espectadors de mitjana.

El segon lloc va ser per al "TN vespre", que condueix Carles Costa, amb 434.000 espectadors de mitjana i una quota del 25,7%. El va seguir el "TN migdia", amb Carles Prats, que va tenir 400.000 espectadors i un 25,5% de quota.

El tercer lloc del rànquing va ser per al "TN comarques", amb Cori Calero, que va fer una quota del 17,4% i 229.000 espectadors.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat

#audiènciesTV3

Anar al contingut