Ramis se sent còmode amb el PP balear i diu que els dos imputats no tenen mesures cautelars

El secretari general del PP balear també ha negat rotundament que el PP de les Illes es financi il·legament.

El secretari general del PP balear, Miquel Ramis, ha defensat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, l'actual cúpula directiva del PP de les Illes, encara que alguns integrants ja formessin part de l'equip de govern en l'etapa de Jaume Matas: "Renovació no significa prescindir de totes les persones que han estat fent feina al PP. Sense cap dubte s'ha de seguir comptant amb molta gent que va col·laborar amb Jaume Matas i que va fer feina en l'anterior etapa de govern perquè van fer les coses ben fetes i perquè no tenen cap tipus d'irregularitat que els pugui afectar". Miquel Ramis ha tret importància al fet que dos membres de l'actual executiva estiguin imputats en casos de corrupció: "Aquests imputats, cap d'ells té mesures cautelars. Per tant els indicis que puguin caure de la instrucció contra aquests senyors són indicis febles, d'entrada, perquè no tenen mesures cautelars. Em sento absolutament còmode amb tots els meus companys de partit, també amb els que en aquest moment tenen una instrucció oberta sense mesures cautelars i que estan fent feina dins el partit".

El secretari general del Partit Popular balear també ha negat rotundament que el PP de les illes es financi irregularment des que ell n'és el secretari general, i creu que és el jutge, si arriba el cas, qui ha de demostrar el contrari. "Pel coneixement que tinc de la comptabilitat i administració del meu partit haig de negar categòrica i rotundament que hi hagi cap indici de finançament il·legal. (...) Serà ell (el jutge) qui ho haurà de demostrar. Jo crec que això és així. Com que estem en un estat de dret, estic segur que el jutge ho provarà de demostrar i des del PP això ens donarà l'oportunitat d'acreditar que la nostra comptabilitat i economia està en ordre". Miquel Ramis ha remarcat que la comptabilitat del PP està auditada externament i a més, sotmesa al Tribunal de Comptes, i en aquest sentit ha dit que està "molt tranquil".

El secretari general dels populars balears també ha dit que el PP ha de demanar perdó per les coses que s'han fet malament: "No em sento orgullós de determinades actuacions del meu partit, que un moment donat s'ha acreditat que persones concretes havien vulnerat, romput la confiança que se'ls havia dipositat. S'ha acreditat que han fet coses mal fetes. El PP no ha de tenir cap reserva, quan s'ha equivocat triant una persona que ha fet coses mal fetes, en demanar perdó a la ciutadania. Jo ho faig, no tinc cap problema".

www.catradio.cat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut