Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.00

Ramiro García de Dios, exjutge; Juan Verde, estrateg internacional i exassessor d'Obama; i Iría Grande, psiquiatra de la Unitat de Trastorns Bipolars i Depressió del Clínic , a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.00, TV3 presenta una nova edició de "Preguntes freqüents", que continuarà pendent de l'actualitat de la setmana. Cristina Puig entrevistarà l'exjutge Ramiro García de Dios per analitzar la investigació sobre la manifestació del 8M. El programa també comptarà amb l'excoordinador general de Catalunya en Comú Xavier Domènech, l'exdiputat de la CUP Quim Arrufat, l'estrateg internacional, exassessor d'Obama i col·laborador de la campanya de Joe Biden Juan Verde, la psiquiatra de la Unitat de Trastorns Bipolars i Depressió de l'Hospital Clínic i secretària de la Societat Espanyola de Psiquiatria, Iría Grande; el director de la sala Luz de Gas de Barcelona, Fede Sardà; i l'escriptora afrofeminista Desirée Bela-Lobedde. L'actuació serà a càrrec de Guillem Roma i Adrià Salas (La Pegatina).

"Preguntes freqüents" entrevistarà l'exjutge Ramiro García de Dios per analitzar la investigació sobre la manifestació del 8M que ha enfrontat el coronel Pérez de los Cobos amb el ministre Grande-Marlaska. 

L'excoordinador general de Catalunya en Comú Xavier Domènech i l'exdiputat de la CUP Quim Arrufat, dos dels impulsors de la plataforma "Sobiranies", tindran una conversa per respondre preguntes com: com veuen el govern d'esquerres a Espanya? I el procés, en quin punt està?

Cristina Puig conversarà amb l'estrateg internacional, exassessor d'Obama i col·laborador de la campanya de Joe Biden Juan Verde. Amb ell s'analitzaran les protestes racials causades per la mort de George Floyd i de com poden influir en la cursa per la Casa Blanca d'aquesta tardor, en què Verde advoca per impulsar una economia verda. Puig també entrevistarà l'escriptora afrofeminista Desirée Bela-Lobedde, i es comptarà amb el testimoni de l'activista i temporer de Lleida Sérigne Mamadou.

A més, a "FAQS" s'entrevistarà la psiquiatra de la Unitat de Trastorns Bipolars i Depressió de l'Hospital Clínic i secretària de la Societat Espanyola de Psiquiatria, Iría Grande, perquè expliqui quines seqüeles mentals deixarà la coronacrisi i com afrontar-les.

En el programa de demà també es parlarà amb Fede Sardà, director de la sala Luz de Gas de Barcelona, per saber com afronta la futura reobertura el sector de l'oci i de les discoteques.

L'actuació d'aquest dissabte serà a càrrec de Guillem Roma i Adrià Salas (La Pegatina), que s'han unit per fer la cançó "Agua de mayo".

I "Preguntes freqüents" comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés, i, a les cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán i Manel Manchón.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut