Quim Gutiérrez i Natalia Tena, a "Te quiero, imbécil", una comèdia romàntica, amb la participació de TV3

Des del 19 de novembre s'està rodant a Barcelona el llargmetratge "Te quiero, imbécil", dirigit per Laura Mañá i protagonitzat per Quim Gutiérrez i Natalia Tena. Aquest migdia en la visita al rodatge, la directora ha destacat que "és una pel·lícula amb fons, que trenca l'estereotip dels personatges femenins".

Ha començat el rodatge de la comèdia romàntica "Te quiero, imbécil", que es rodarà entre Barcelona i Pamplona i s'estrenarà el 2019. El film, dirigit per Laura Mañá, està protagonitzat per Quim Gutiérrez i Natalia Tena, a qui també acompanyen Alfonso Bassave, Alba Ribas i Patricia Vico, amb la col·laboració especial d'Ernesto Alterio.

Aquest migdia s'ha fet una visitat de rodatge, en què s'ha pogut veure l'escena en què es retroben els dos protagonistes de la pel·lícula, Quim Gutiérrez, com a Marc, i Natàlia Tena, com a Raquel.

"Te quiero, imbécil" és la història d'en Marc, a qui l'acaba de deixar la seva nòvia de tota la vida, el fan fora de la feina i se n'ha d'anar a viure amb els pares. Però a internet, que tot ho arregla, hi troba la solució: convertir-se en un home del segle XXI. Per aconseguir-ho, i en un temps rècord, en Marc haurà d'oblidar la seva ex, trobar feina i conèixer la dona dels seus somnis. I, el més important de tot: convertir-se en un home diferent. Tot un repte, però no hi ha res impossible.

Laura Mañà ha explicat que el que a ella li interessa en aquesta pel·lícula és "parlar de les dones, del canvi que han fet en el segle XXI, però ho fa amb la recerca de l'home del segle XXI, el personatge del Quim, que s'ha de reinventar. Al film també s'aborda una nova manera de lligar, en què tant ells com elles decideixen i es converteix en una manera més igualitària, tot i que la finalitat com ha estat sempre és trobar l'amor per a tota la vida, i viure enamorat, a la gent no li agrada estar sola". Mañà tenia molt clar el càsting. "La Natalia em fascina, ella és el personatge. Enamora i il·lumina el set quan arriba." I "el Quim té la dualitat perfecta, potser no crida l'atenció com es pot convertir en el més guapo. És una qüestió d'actitud. És un actor meravellós i graciós".

Quim Gutiérrez està encantat amb el seu personatge "un tio de 35 anys amb caràcter, gustos diferents i una mica desfasat en el temps, que va a la recerca de la seva identitat i de l'home del segle XXI. I que s'acaba adonant que la solució no és canviar per fora, si no descobrir què es vol i aconseguir-ho". Gutiérrez també ha explicat que "feia molt temps que no feia comèdia i tenia ganes de fer-ne i, a més, amb un personatge més realista. Era un repte que em venia molt de gust fer". També ha fet referència a la directora, de qui ha dit que "sempre està disposada a donar joc i a parlar de les coses i així poder anar adaptant el personatge".

Natalia Tena ha volgut destacar que el seu personatge és una mica ella mateixa. "La Laura em va adaptar el personatge a mi, i per primera vegada he pogut introduir la meva música. El meu personatge té molt caràcter i no canvia durant tota la pel·lícula, sinó que ajuda el Marc a fer-ho". De la directora ha dit que "m'encanta rodar amb ella, només sentir-la per telèfon vaig dir, rodaré amb ella, va ser una connexió total. I a més m'encanta Barcelona, és la meva segona ciutat". Finalment, de Quim Gutiérrez ha destacat que "estic aprenent molt d'ell".

Alba Ribas fa el paper de l'exparella del Marc, just ella és qui el deixa i li remou tot. "Soc una mica la noia dels seus somnis, que el deixa però va apareixent i no el deixo avançar del tot. Fins que el personatge de la Natalia l'ajuda a superar-ho." De la directora ha destacat "la facilitat que té per explicar-nos els sentiments que vol que transmetem, gràcies a ser també actriu i utilitzar un llenguatge molt concret i específic". El millor consell que li va donar la Laura va ser "estima el teu personatge, no el jutgis, segur que té els seus motius per fer les coses que fa. El personatge cal entendre'l i estimar-lo. L'Alba tenia ganes de fer comèdia "perquè sempre em toca fer drames".

És una producció de Lastor Media, Brutal Media i Minoria Absoluta, amb la participació de TV3.

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut