Dijous, a les 21.55

Qui ha matat la legislatura?, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Espanya tornarà a les urnes i el "Polònia" vol saber per què. Per això el programa ha demanat a la detectiu Jessica Fletcher (Judit Martín) que investigui qui és el responsable de matar la legislatura abans que comenci. Per fer-ho, interrogarà els principals sospitosos: Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Albert Rivera (Ivan Labanda).

Mentrestant, a la seu del PP, Pablo Casado (David Marcé) i Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) es preparen per a les noves eleccions. Per començar, provaran de canviar el seu discurs, centrar-se en l'economia i deixar de banda el tema català. Ho sabran fer, després de tant de temps sense intentar-ho?  

A les tertúlies abunden cada cop més les metàfores per explicar el panorama polític. Jordi Basté (Pep Plaza) haurà d'esforçar-se per entendre a què es refereixen Pilar Rahola (Cesc Casanovas), Jaume Barberà (Queco Novell) i Antonio Baños (David Olivares) en un debat de tot menys entenedor.

A una setmana del judici al president Quim Torra (Ivan Labanda) per desobediència, Carles Puigdemont (Queco Novell) inicia, per si calgués, la recerca del substitut. Trobarà el candidat ideal?

Mentrestant, al Palau de la Generalitat, el president Torra i Meritxell Budó (Mireia Portas) reben la visita de Greta Thunberg (Judit Martín), que està preocupada per les crisis climàtiques que té Catalunya: tardors calentes, tsunamis democràtics... Els aportarà alguna solució la jove activista?

A "Espejo público", Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà Lorena Roldán (Judit Martín), després que la líder de Ciutadans a Catalunya afirmés que, als carrers de Barcelona, s'hi pot veure gent amb catanes.

I també se sabrà què se n'ha fet del guardaespatlles de la reina Letícia (Agnès Busquets), després que ell no li advertís que hi havia un esglaó que quasi costa un disgust a sa majestat.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia