El Queco i l'Eloi conversant de manera informal, al cotxe
El Queco i l'Eloi conversant de manera informal, al cotxe
Dilluns a les 22.55.

Queco Novell, Carla Simón i Jorge Drexler acompanyaran Eloi Vila, "Al cotxe"

Dilluns, just després de "Benvinguts a la família", TV3 emetrà un altre episodi d'"Al cotxe". Els protagonistes d'aquesta setmana seran l'actor Queco Novell, la cineasta Carla Simón i el cantautor Jorge Drexler. Tots ells compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila.

Queco Novell pujarà "Al cotxe" sortint de la gravació de "Polònia". El Queco és periodista, però fa gairebé 20 anys que va triar dedicar-se a la sàtira política. Ara ha descobert un altre camí: el teatre. L'humorista explica com va prendre la decisió d'abandonar el periodisme i com viu el moment polític havent d'imitar cada setmana els principals protagonistes de l'actualitat. Quan Queco Novell recorda la seva germana, l'actriu Rosa Novell, explica que "la Rosa va morir fa tres anys. Sempre penso que està de gira i que si no truca és que està bé." En la conversa, també confessa quina mena de pare és.

Carla Simón ha dirigit la seva primera pel·lícula, "Estiu 1993", basada en la seva pròpia història. Des de l'estrena, aquest film petit i intimista no ha parat de recollir premis: a Màlaga, a Berlín, als Gaudí i encara pot guanyar vuit premis Goya. L'Eloi l'acompanya amb cotxe fins a una reunió de feina. En el trajecte, la directora de cine explica quin ha estat el procés creatiu de la pel·lícula, parla de la vinculació amb la seva història personal i de com convertir aquesta experiència en un guió l'ha ajudat a entendre millor el seu passat: "Quan va morir la mare no vaig plorar i tenia un gran sentiment de culpa. Per això la pel·lícula comença i acaba com ho fa." També parla dels nous projectes professionals i de les ganes creixents de ser mare.

Jorge Drexler és un músic, compositor i cantautor uruguaià que ha vingut a Barcelona per cantar al Liceu per primera vegada a la seva vida. El dia abans del concert puja "Al cotxe" perquè l'Eloi l'acompanyi al Camp Nou a veure el Barça-Espanyol. Durant el camí, el cantant repassa la seva trajectòria professional, explica per què va abandonar la feina de metge a Montevideo i com Joaquín Sabina li va canviar la vida. Recorda el dia que va rebre l'Oscar a la millor cançó per "Al otro lado del río" i parla de com s'ho fa per compaginar feina i família: "Amb els meus fills canto al cotxe. Improvisem i poden dir paraulotes, però han de ser rimades."

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què, el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats des de TV3 fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut