Dijous, a les 23.00

Quatre aspirants competeixen per cantar amb Ramon Mirabet, en un nou capítol d'"A2Veus"

Demà, a les 23.00, TV3 emetrà un nou capítol d'"A2Veus", en què quatre veus competiran per cantar amb Ramon Mirabet al mirador de la Figuerassa, a Cercs

En aquest capítol d'"A2Veus", la Keila, la Mouna, la Raquel i l'Iván hauran de demostrar el seu talent per poder cantar amb Ramon Mirabet el tema "Midsummer night", del seu disc "Begin again". Tots quatre conviuran durant tres dies en una masia del Berguedà al costat de la resta de participants dels altres cinc capítols de la temporada. Conviuran amb ells, però a l'hora de formar-se i preparar-se la cançó ho faran tots quatre per separat. 

A la masia, rebran formació específica per part del professor d'anglès Simon Brampton, i es prepararan la cançó amb l'ajut de la pianista Laura Andrés, tot sota l'atenta mirada i supervisió de la Nina. Després de dues eliminacions, només dos concursants optaran a cantar amb Mirabet, al mirador de la Figuerassa, en ple Prepirineu i amb unes vistes privilegiades del pantà de la Baells, el poble de Vilada, Berga, la serra de Queralt i part del Baix Berguedà. 

El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Incís Films i el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i va ser una de les propostes seleccionades a la convocatòria de projectes culturals oberta per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura el juliol de l'any passat amb l'objectiu de cercar nous talents i formats originals i innovadors de continguts audiovisuals per a Televisió de Catalunya. 

#A2VeusTV3 

Anar al contingut