CapeJaws_WhenSharksAttack
Quan ataquen els taurons_El cap "Tauró"
DIMECRES, A LES 23.15

"Quan ataquen els taurons" s'estrena al 33

Demà dimecres, a les 23.15, el 33 estrena "Quan ataquen els taurons", una sèrie documental, produïda per National Geographic, que mostra escenes protagonitzades per un dels éssers més fascinants que habiten les profunditats del mar: el tauró. Al primer capítol, els experts investiguen l'increment d'atacs de tauró al cap Cod.

A l'enclavament turístic nord-americà del cap Cod, entre els anys 2012 i 2015, es va produir un increment preocupant d'atacs de taurons contra persones. Els experts proposen diverses causes que podrien explicar aquests incidents: la disminució de la població de peixos, la poca visibilitat de les aigües de la zona, un paràsit que afecta la vista dels esquals, la presència d'antibiòtics a l'aigua... Però cap d'aquestes possibles causes explica tots els atacs de tauró. Curiosament, l'explicació definitiva es podria trobar a 300 quilòmetres de distància, a Long Island.

"Quan ataquen els taurons"

Durant els darrers cinquanta anys, el nombre d'atacs de tauró ha augmentat a les costes de tot el planeta. Molts d'aquests atacs i accidents tenen lloc en situacions i localitzacions sorprenents. A cada capítol de la sèrie, produïda per National Geographic, científics i experts investiguen els atacs protagonitzats per aquests animals en un lloc concret del planeta i intenten trobar-hi una explicació.

tv3.cat/33

Anar al contingut