Eloi Vila amb Candela Antón
Eloi Vila amb Candela Antón

Pugen "Al cotxe" Tian Riba, Candela Antón, Àngel Llàcer i Ramon Gener

Diumenge, a les 20.00, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana, que conversen amb Eloi Vila en el programa "Al cotxe".

El periodista Tian Riba, l'actriu Candela Antón, l'actor i director Àngel Llàcer i el músic i presentador Ramon Gener han passat per TV3 aquesta setmana. El conductor del programa, Eloi Vila, els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin més bé.

Els protagonistes de la setmana

Tian Riba: "Bruce Springsteen és un refugi que no falla mai"

Dirigeix i copresenta "Economia en colors" amb Xavier Sala i Martín, i també forma part de l'equip del "Preguntes freqüents". Puja "Al cotxe" a TV3 i l'Eloi el porta a casa.

El periodista parlarà de la dedicació a la feina i de com ho compagina amb la família. També confessarà d'on ha sortit la vocació, dirà què el fa patir i quines coses li importen realment.

Candela Antón: "Vivim en una època de fer veure les coses. A les xarxes socials no importa qui ets, importa com t'hi presentes"

És la Berta a la sèrie "Merlí" des de fa tres temporades. Quan ja queden pocs capítols per arribar al final, puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a TV3.

L'actriu explicarà com va ser la seva adolescència i què comparteix amb el personatge que interpreta. Compartirà per què va començar a estudiar Humanitats i donarà la seva opinió sobre les xarxes socials.

Àngel Llàcer: "No soc com se'm veu a la tele. Odio la gent que crida i m'he guanyat la vida cridant"

Passa per TV3 per fer promoció de l'obra que dirigeix, "Un cop l'any". Puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti fins al teatre.

L'actor i director confessarà que és un "malalt" de la feina, molt responsable des de petit, però que també sap descansar i no fer res. Comentarà que fa 15 anys que treballa a la tele i que el personatge que hi surt no té res a veure amb ell.

Ramon Gener: "Quan em vaig adonar que mai no cantaria òpera com jo volia, vaig plorar com un beneit"

Acaba d'estrenar el programa "This is art" a TV3 i puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti a gravar la veu en off d'un dels capítols.

El músic i presentador recordarà la pèrdua del seu pare, el naixement dels seus fills, com va viure la joventut als anys 80. Explicarà com va arribar al món de l'òpera i com li va costar prendre la decisió d'abandonar-lo.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3


#AlcotxeTV3

Anar al contingut