Pugen "Al cotxe" Tian Riba, Candela Antón, Àngel Llàcer i Ramon Gener

Diumenge, a les 20.00, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana, que conversen amb Eloi Vila en el programa "Al cotxe".
Eloi Vila amb Candela Antón

Eloi Vila amb Candela Antón

El periodista Tian Riba, l'actriu Candela Antón, l'actor i director Àngel Llàcer i el músic i presentador Ramon Gener han passat per TV3 aquesta setmana. El conductor del programa, Eloi Vila, els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin més bé.

Els protagonistes de la setmana

Tian Riba: "Bruce Springsteen és un refugi que no falla mai"

Dirigeix i copresenta "Economia en colors" amb Xavier Sala i Martín, i també forma part de l'equip del "Preguntes freqüents". Puja "Al cotxe" a TV3 i l'Eloi el porta a casa.

El periodista parlarà de la dedicació a la feina i de com ho compagina amb la família. També confessarà d'on ha sortit la vocació, dirà què el fa patir i quines coses li importen realment.

Candela Antón: "Vivim en una època de fer veure les coses. A les xarxes socials no importa qui ets, importa com t'hi presentes"

És la Berta a la sèrie "Merlí" des de fa tres temporades. Quan ja queden pocs capítols per arribar al final, puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a TV3.

L'actriu explicarà com va ser la seva adolescència i què comparteix amb el personatge que interpreta. Compartirà per què va començar a estudiar Humanitats i donarà la seva opinió sobre les xarxes socials.

Àngel Llàcer: "No soc com se'm veu a la tele. Odio la gent que crida i m'he guanyat la vida cridant"

Passa per TV3 per fer promoció de l'obra que dirigeix, "Un cop l'any". Puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti fins al teatre.

L'actor i director confessarà que és un "malalt" de la feina, molt responsable des de petit, però que també sap descansar i no fer res. Comentarà que fa 15 anys que treballa a la tele i que el personatge que hi surt no té res a veure amb ell.

Ramon Gener: "Quan em vaig adonar que mai no cantaria òpera com jo volia, vaig plorar com un beneit"

Acaba d'estrenar el programa "This is art" a TV3 i puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti a gravar la veu en off d'un dels capítols.

El músic i presentador recordarà la pèrdua del seu pare, el naixement dels seus fills, com va viure la joventut als anys 80. Explicarà com va arribar al món de l'òpera i com li va costar prendre la decisió d'abandonar-lo.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3


#AlcotxeTV3