Programació especial "Vicky, el víking", al canal Super3

Aquest diumenge 12 de març, el canal Super3 dedica la programació de tarda a la sèrie "Vicky, el víking", amb l'emissió de catorze capítols seguits entre les 16.00 i les 18.50.

El canal Super3 ha preparat per al diumenge gairebé tres hores de programació especial dedicada a la sèrie d'animació "Vicky, el víking". En total, es podrà veure una selecció de catorze capítols d'aquesta nova versió de les aventures d'en Vicky, el fill del cap d'un poblat víking, que es va estrenar al canal Super3 al desembre.

Sinopsi

En Vicky és un nen víking molt espavilat que participa en les expedicions marítimes de Flake, comandades pel cap del poblat, en Halvar, el seu pare. Completen la tripulació en Tjure i l'Snorre, que es barallen contínuament, en Faxe, alt i gros i molt bon jan, el guaita, Gorm, el bard, Ulme, i el vell druida, Urobe. Les dificultats de la navegació, l'hostilitat de les terres on arriben i els atacs del pirata Sven converteixen cada viatge en una perillosa aventura. Però, gràcies a l'enginy d'en Vicky, en Halvar i la seva tripulació tornen a Flake sans i estalvis cada vegada. Allà els esperen la mare d'en Vic, Ylva, i l'Ylvi, la seva amiga, però també en Gilby, el company de jocs gelós que sempre vol destacar.

super3.cat

Anar al contingut