Programació especial de Nadal, al canal Super3

Demà 23 de desembre, el canal Super3 estrena nova programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal. Arriben tres noves sèries d'animació, "Vicky, el víking", "El petit drac Coco" i "Dora l'exploradora", capítols nous de les sèries habituals i moltes pel·lícules, algunes de les quals són d'estrena. Els nous membres de la família del Super3, la Nenúfar, la Matoll i en 6Q, viuran el seu primer Nadal, i el Mic i els seus amics faran el pessebre, guarniran l'arbre, cantaran nadales i picaran el tió.

El Nadal arriba al canal Super3 amb moltes novetats, com les sèries d'animació "Vicky, el víking", una nova versió de les aventures d'en Vicky, el fill del cap d'un poblat víking; "El petit drac Coco", basada en els llibres d'Ingo Siegner traduïts a 20 idiomes i que també té una versió cinematogràfica, i "Dora l'exploradora". Així mateix, el canal Super3 també estrenarà capítols nous de "Turbo F.A.S.T" i de "Les noves aventures de Geronimo Stilton". A més, durant tot el Nadal no hi faltaran les sèries habituals del canal, com "Els germans Kratt", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "LazyTown-Vilamandra", "Olivia" o "El detectiu Conan".

Durant les vacances escolars, també es podran veure moltes pel·lícules, algunes d'elles d'estrena, com les protagonitzades per en Tom i en Jerry. Cada dia hi haurà llargmetratges que tindran com a protagonistes en Doraemon, en Shin Chan, l'Scooby-Doo, en Son Goku, el Dalton i en Tintín. I l'últim dia de l'any, el Super3 estrenarà "Els barrufets 2".

"Vicky, el víking" (de dilluns a divendres, a les 8.30 i a les 18.35; i dissabtes i diumenges, a les 18.30)

En Vicky és un nen víking molt espavilat que participa en les expedicions marítimes de Flake, comandades pel cap del poblat, en Halvar, el seu pare. Completen la tripulació en Tjure i l'Snorre, que es barallen contínuament; en Faxe, alt i gros i molt bon jan; el guaita Gorm, el bard Ulme, i el vell druida Urobe. Les dificultats de la navegació, l'hostilitat de les terres on arriben i els atacs del pirata Sven converteixen cada viatge en una perillosa aventura. Però gràcies a l'enginy d'en Vicky, en Halvar i la seva tripulació tornen a Flake sans i estalvis cada vegada. Allà els esperen la mare d'en Vic, l'Ylva, i l'Ylvi, la seva amiga, però també en Gilby, el company de jocs gelós que sempre vol destacar.

"El petit drac Coco" (de dilluns a diumenge, a les 17.40)

En Coco és un petit drac de foc que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Els seus dos millors amics també tenen les seves particularitats: l'Òscar és un drac devorador que, al contrari que la resta, és vegetarià, i la Matilde ni tan sols és un drac, sinó una porc espí que viu a l'Illa dels Dracs. Això, però, no els impedeix estar sempre a punt per ajudar els altres i divertir-se amb tota mena d'aventures tots tres junts.

"Dora l'exploradora" (dissabte i diumenge, a les 8.30)

La Dora és una nena molt espavilada que sempre té ganes de fer coses amb el seu amic, el mico Botes. Tots dos es dirigeixen sovint als espectadors, els nens i les nenes que són a l'altra banda de la pantalla, per demanar-los que col·laborin en les seves exploracions i per fer-los participar en les seves aventures; i, de passada, els ensenyen una mica d'anglès. Amb l'ajuda de la seva motxilla i del mapa, la Dora i el Botes són capaços d'anar a qualsevol lloc per fer el que convingui, superant, amb decisió i una bona col·lecció de cançons, totes les dificultats que se'ls presenten i les males passades de la guineu Pispa, que és una lladregota.

"La família del Super3" (de dilluns a diumenge, a les 19.15)

Durant totes les festes, cada tarda es podran veure les històries de "La família del Super3". Aquestes festes, els nous personatges de la Família del Super3 viuran el seu primer Nadal. Les dues elfes, la Nenúfar i la Matoll, i el robot de cuina que va crear l'Àlex, en 6Q, coneixeran les tradicions nadalenques de primera mà. Així, es podrà veure com fan cagar el tió, com celebren el dinar de Nadal, la nit de Cap d'Any o el dia de Reis. Les dues petites elfes del Super3 que dormen a l'hivernacle de la casa i el robot a qui s'encén el cor cada cop que veu la Pati Pla tenen una manera molt particular de fer i de veure les coses, i això farà que la família del Super3 visqui unes festes molt poc habituals.

Una altra sorpresa que reserva el canal als seguidors de la família del Super3 és que les aventures del Pau, l'Àlex, el Fluski i tota la resta tindran una cita diària a les 19.15, des del dia 23 de desembre i fins al 6 de gener, en forma d'especials de mitja hora. D'aquesta manera, els especials "Nenúfar i Matoll", "La història de la Festa", "6Q", "Ricky", "La porta màgica" o "Els animals de l'hivernacle", entre altres, oferiran els millors gags de l'any juntament amb algunes històries inèdites. El canal tancarà l'any d'una manera molt particular i el dia 31 recordarà la història amb què es va acomiadar la Lila, que va deixar un últim regal al seu pare: les dues elfes. Precisament aquests éssers d'orelles punxegudes seran les protagonistes de l'especial de l'1 de gener.

El dia de Nadal serà l'oportunitat per als espectadors de reviure la Festa dels Súpers, ja que el canal ha programat a les 12.35. l'espectacle "Tots junts", en què els milers de súpers que van anar a l'Estadi Olímpic de Montjuïc van salvar em 6Q de morir cremat a mans del Senyor Pla i em Rick.

"El Mic i els seus amics" també celebren el Nadal (de dilluns a diumenge, a les 8.00 i a les 18.00)

Durant aquestes vacances, el programa "Mic" ofereix dos capítols diaris d'"El Mic i els seus amics", un al matí i un altre a la tarda. Són capítols produïts especialment per vestir de Nadal la pantalla dels súpers més petits, i acompanyar-los en la descoberta d'elements tradicionals d'aquesta època de l'any, com són el tió, el pessebre i els Reis.

A en Mic i en Cincsegons els agrada molt el Nadal i el viuen de la seva manera preferida: jugant amb els amics i cantant cançons.

Seguint amb el seu projecte d'enregistrament i difusió de cançons tradicionals, el programa "Mic" posa atenció durant aquests dies a les nadales populars, cantant-ne algunes de les més conegudes com "El trineu", "Xerrampim" o "El noi de la mare".

Guarnir l'arbre, fer el pessebre, jugar amb les figuretes dels Reis... El Mic i els seus amics viuen amb il·lusió les festes de Nadal al canal Super3.

 

Pel·lícules, cada dia

Durant les vacances de Nadal, el canal Super3 programarà un gran nombre de pel·lícules, tant de dilluns a divendres com els caps de setmana. Entre les novetats, hi ha "Els barrufets 2", que s'emetrà el 31 de desembre a les 15.45, i cinc pel·lícules d'estrena de les aventures d'en Tom i en Jerry.

Cada dia hi haurà una mitjana de quatre pel·lícules, protagonitzades pels personatges més coneguts del canal Super3: en Doraemon, en Shin Chan, l'Scooby-doo, en Tom i en Jerry, en Son Goku, els Dalton i en Tintín.

super3.cat

Anar al contingut