Programació especial de Catalunya Ràdio des de València per la final de Copa del Rei

El partit de dimecres serà entre el Barça i el Reial Madrid i es jugarà al camp de Mestalla a partir de dos quarts de deu de la nit
Tertúlia Copa del Rei

Tertúlia Copa del Rei.

Dimecres que ve, dia 16 d'abril, el Barça i el Reial Madrid disputen la final de la Copa del Rei a l'estadi de Mestalla de València. Serà a partir de dos quarts de deu. Per aquest motiu, diferents espais de Catalunya Ràdio i la informació esportiva estaran centrats en aquest esdeveniment.
 
En concret, demà El club de la mitjanit, presentat per Pere Escobar, es farà des l'Hotel Expo de València. A partir de les onze de la nit hi intervindran els contertulians Ramon Besa, David Torres, Bernat Soler i Ricard Torquemada. El programa serà obert al públic que hi vulgui assistir.
 
També demà, per Catalunya Informació es faran, en directe, les rodes de premsa de Gerardo Martino, tècnic del Barça, i de Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid.
 
El dia del partit, dimecres, El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, es farà des de la sala d'actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de València. També hi podrà assistir el públic que ho vulgui.
 
A la tarda, La tribu, amb Xavier Rosiñol, farà connexions per saber l'ultima hora del que estigui passant al voltant del partit.
 
A partir de dos quarts de nou, La transmissió d'en Puyal, LaTdP, ens explicarà tots els detalls de l'enfrontament entre els dos equips.
 
Pel que fa als espais d'informació esportiva, el Catalunya Migdia Esports, presentat per Robert Prat, es farà des de la zona de fans del Barça a la capital valenciana, i el Catalunya vespre esports, presentat per Òscar Fernández, es farà des de l'interior del camp de Mestalla. A més, el dia del partit hi haurà informació des de València a tots els butlletins horaris i a tots els blocs de Catalunya Informació.
 
 
Catradio.cat/
Facebook.com/CatalunyaRadio
Twitter.com/CatalunyaRadio