Els equips d'emergència atenen els ferits en l'atemptat a l'estació de metro de Maelbeek (Reuters)
Els equips d'emergència atenen els ferits en l'atemptat a l'estació de metro de Maelbeek (Reuters)

Programació especial amb motiu dels atemptats de Brussel·les

TV3 i Catalunya Ràdio alteren les seves programacions habituals amb motiu dels atemptats d'aquest matí a la capital belga.

TV3 i 3/24

"Els matins", en emissió conjunta per TV3 i el 3/24, altera els seus continguts i se centra en les informacions relatives a l'atemptat, mantenint la connexió contínua amb el corresponsal de TV3 a Brussel·les, Francesc Serra. El programa allarga l'emissió fins a les 14.30. A les 14.00 s'emetrà un avanç informatiu.

A les 14.30, emissió especial del "TN migdia", que s'allargarà fins a les 15.30. A la tarda, "Divendres" seguirà atent a les informacions relatives a l'atemptat.

A partir de les 16.00, programació especial al 3/24. Des de les 16.00 i fins les 19.00, Agustí Esteve i Montserrat Ferrer conduiran l'especial dedicat als atemptats de la capital belga. A partit de les 19.00 i fins a les 21.00, prendran el relleu Jordi Eroles i Judith Antequera. A les 21.00, emissió conjunta amb TV3 del "TN vespre". A continuació, Xavier Graset, a "Més 324", continuarà oferint tota la informació relacionada amb l'atemptat i farà l'anàlisi corresponent amb la presència d'especialistes al plató.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

"El matí de Catalunya Ràdio", en emissió conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, allarga l'emissió fins a les 14.00, conduït per Marta Romagosa. A continuació, "Catalunya Migdia", i tot seguit, a les 15.00, "L'Oracle", conduït per Xavier Freixes, se centrarà en l'atemptat  i tindrà com a convidat Jofre Montoto, especialista en seguretat i expert en terrorisme jihadista.

Catalunya Ràdio ha desplaçat a Brussel·les, un equip format per Kilian Cebrià i Maria Alba Gilabert, que informarà des de la capital belga en col·laboració amb el corresponsal de Catalunya Ràdio, Albert Elfa.

tv3.cat

catradio.cat

Anar al contingut