Programació especial a Esport3 i Catalunya Ràdio, si el Barça es proclama campió de Lliga

Demà els blaugranes poden ser matemàticament campions de Lliga. Esport3 i Catalunya Ràdio, emetran una programació especial, en cas que sigui així

El Barça pot ser campió de Lliga demà, tan bon punt acabi el partit entre l'Atlètic de Madrid i el Valladolid, cap a les 18.00, en cas que els de Simeone perdin, o bé a les 22.30, si el Barça s'imposa al Llevant.

Esport3 ha preparat una programació especial en tots dos casos. Si el Barça és campió a les 18.00, s'emetrà el programa "Especial Campions. Els superherois del Barça", conduït per Xavi Valls, amb les primeres reaccions des del Wanda Metropolitano, i l'arribada al Camp Nou, de jugadors, directiva i afició.

I a partir de les 22.30, un especial "Gol a gol", que també s'emetrà en cas que els de Valverde siguin campions quan acabi el seu partit al Camp Nou, contra el Llevant. Aquest programa el conduirà Xavi Valls, acompanyat de Gerard Autet, Xavi Torres, Jordi Grau, Carles Fité i Aina Cerdà. Faran connexions amb la festa de celebració al Camp del Barça i també amb Canaletes. A banda, de veure el resum del partit i les reaccions dels protagonistes.

A més, per primera vegada a la història, el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Manuel Rubiales, farà entrega del trofeu al capità del Barça, Leo Messi, en el mateix moment.

Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio allargarà "La TdT" fins a la 01.00, amb connexions amb tots els punts d'interès, en cas que el Barça sigui campió.

esport3.cat

catradio.cat/totgira

Anar al contingut