Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
DIMARTS, A LES 8.00

Programa especial d'"Els matins" per seguir la constitució de les Corts

Dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, farà un programa especial fins a les 14.00 per seguir la constitució de les Corts, en la qual participaran els polítics independentistes presos elegits com a diputats - Junqueras, Sànchez, Turull i Rull- i el senador Raül Romeva.

"Els matins" s'allarga fins a les 14.00 per seguir la constitució de les Corts, en la qual participaran els polítics independentistes presos elegits com a diputats i senador. Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull seran traslladats al Congrés des de la presó de Soto del Real, i Raül Romeva, al Senat, on assistiran a la sessió, però sense fer declaracions ni tenir contacte amb ningú afora de les cambres.

Es transmetran les votacions dels presidents del Congrés i del Senat i de la resta de càrrecs, la constitució de les meses i els actes de jura o promesa de la Constitució dels nous diputats i senadors. Hi haurà entrevistes amb els diputats Gabriel Rufián, Meritxell Batet, Jaume Asens, Inés Arrimadas, Laura Borràs, Cayetana Álvarez de Toledo i Ignacio Garriga.

També intervindran els exdiputats Joan Tardà, Joan Coscubiela i Carles Campuzano, i el president del Parlament, Roger Torrent. I comentaran tot el que vagi passant Montserrat Nebrera, Josep-Lluís Carod-Rovira, Jordi Nieva, Ernesto Ekaizer, Gemma Ubasart, Carles Quílez, Gemma Robles, Lucía Méndez i l'exlletrat major del Parlament Antoni Bayona.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut