Una imatge de la sèrie "Pel món amb Te Radar", que s'emet al 33.
Una imatge de la sèrie "Pel món amb Te Radar", que s'emet al 33.
Diumenge, a les 21.55

Producció sostenible i residus, a "Pel món amb Te Radar"

Diumenge, 2 d'agost, a les 21.55, el 33 emetrà el tercer i quart episodis de "Pel món amb Te Radar", una sèrie documental protagonitzada per l'aventurer Te Radar, que fa la volta al món per demostrar com la innovació pot ajudar el medi ambient. En aquesta doble emissió de diumenge es parlarà de sostenibilitat i de residus.

En el primer dels dos episodis d'aquest diumenge, "Producció sostenible", Te Radar viatja fins a Borneo per comprovar l'impacte del consum d'oli de palma sobre els orangutans. Constata que el seu hàbitat es va reduint per substituir-lo per plantacions que permeten tenir productes com fideus instantanis, galetes, xocolata i fins i tot pintallavis, perquè l'oli de palma es fa servir en l'elaboració de molts productes.

En el segon episodi, "Residus", Te Radar s'atura a la Xina, on coneix un home que ha fet més de 60 robots amb tota mena de ferralla, i que constata el gran futur que tenen molts residus i que moltes de les coses que es llencen tenen un gran valor. Ara bé, les deixalles que genera l'ésser humà són un greu problema per a la societat.

El 33 emet cada diumenge, a les 21.55, "Pel món amb Te Radar", en què, en el seu periple, Te Radar visita llocs com Anglaterra, Dubai, Borneo, l'Àfrica i la Xina per mirar de demostrar com la innovació humana conquereix les fronteres del canvi climàtic.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut