Dimecres, a les 22.45

Primers conflictes entre una parella, i dos nous participants, al tercer capítol de "Lloguer a primera vista"

Demà, a les 22.45, TV3 emetrà el tercer capítol de "Lloguer a primera vista", el programa que presenta Anna Simon, en què conviuen durant una setmana una persona gran i una de jove

Al tercer capítol, l'Ivan descobrirà, amb la Rosaura, què és un mercat, i també hi haurà temps per a les confessions. I arribaran al final d'una convivència ben intensa: voldran allargar-la o no?

D'altra banda, sorgiran els primers conflictes entre l'Anabel i la Clara, a causa de les normes de convivència, però també de l'estil de vestir de la jove. I començarà una nova parella, Dani Kumerz, un jove de 26 anys amb criteri però reservat per a les seves coses, i Josep Maria Puig, de 72 anys, un esperit lliure de mentalitat oberta.

El programa

"Lloguer a primera vista", el nou reality de TV3, presentat per Anna Simon, és un programa que possibilita la convivència, durant una setmana, entre una persona gran i una de jove que no es coneixen de res.

Joves que encara viuen amb els pares o que tenen dificultats per independitzar-se conviuran a casa d'una persona o persones grans. Es faran companyia, en una mena d'experiment sociològic: dues generacions molt allunyades compartiran pis, temps, activitats i emocions.

El programa proposa una solució a dos problemes que coexisteixen en la societat actual: gent gran sola que vol deixar d'estar-ho i gent jove amb dificultats per aconseguir autonomia.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

 

Anar al contingut