Dilluns, a les 22.05

Primera part del cas Permanyer, a "Crims"

El dilluns 12 d'abril, a les 22.05, a TV3, un nou capítol de la segona temporada de "Crims", la sèrie de "true crime", creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

La tarda del 27 de setembre del 2004, Anna Permanyer es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya. Entra a l'edifici, però, no en torna a sortir. Anna Permanyer ha desaparegut completament i ningú sap per què.

Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre del 2004 es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya, a la confluència entre Diagonal i avinguda Sarrià de Barcelona. L'Anna hi té un pis en lloguer, i la seva llogatera està interessada a llogar-li també la plaça d'aparcament i potser el traster. Un cop entra a l'edifici, però, no en torna a sortir. Anna Permanyer ha desaparegut completament i ningú sap per què.

Tota la ciutat es veu colpida preguntant-se què s'amaga darrere la desaparició sobtada d'aquesta mare de família. Sembla que tot ha estat un segrest, però els dies passen i no en tenen cap notícia, fins que una trucada ho canvia tot.

I després, "Brito i Picatoste" (capítol 2)

En el capítol 2, els Mossos i la Guàrdia Civil continuen rere la pista dels dos fugitius. Els mitjans comencen a publicar històries sobre la relació que tenen entre ells i l'ascendència -gairebé de líder espiritual- de Brito sobre Picatoste. Quan semblava que la tensió no podia créixer més, passa allò que tothom temia que passés: els dos delinqüents topen amb una parella a Collserola i es desencadena la tragèdia.

"Crims", una sèrie de "true crime"

"Crims", la sèrie de "true crime" de TV3, creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory, que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir.

Carles Porta torna a presentar els casos des de l'estudi de ràdio amb una petita introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanyarà tot el capítol, amb el seu to i estil que atrapen i connecten amb l'espectador.

A "Crims" no hi ha "experts" parlant de la seva feina, hi ha "protagonistes" -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè ho van viure o bé perquè ho van investigar.

La sèrie, amb els nous 12 capítols, tornarà a crear seqüències i construirà personatges amb els quals l'espectador viurà un còctel de tensió i emocions: històries reals explicades amb elements i recursos de ficció. El cas de Ricardo Piris, el crim del carrer Santaló, les desaparicions de la urbanització de Ca n'Amat o el crim de la flor a l'orella, entre d'altres, són alguns dels nous casos, un total de nou, que es presentaran en aquesta nova temporada.

"Crims" neix del programa homònim de Catalunya Ràdio que explica crims reals a Catalunya de manera novel·lada.

tv3.cat/crims

twitter.com/crims_oficial

instagram.com/crims_oficial

 

Anar al contingut