Dijous, a les 22.05

Primer any de mandat del govern de la Generalitat, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", es celebra el primer aniversari de la legislatura. Pere Aragonès (Jordi Soriano) s'adona que ja ha passat un any des de l'inici del seu govern i està disposat a prémer el botó vermell de "convocar noves eleccions". Amb quin nou escenari ens trobaríem?

I per celebrar aquest any, el programa parodiarà Els Amics de les Arts amb el musical "Ja no els passa", un resum de la relació de govern entre Esquerra i Junts després de 365 dies sense avançar gaire en res. 

També se sabrà com ha rebut Pablo Llarena (David Olivares) el retorn de la immunitat a Puigdemont, Comín i Ponsatí. I els jutges del Suprem miraran de trobar un defecte de forma als indults per poder tornar a posar els líders independentistes a la presó. 

La història de l'àudio és plena de tècnics llegendaris, però concretament n'hi ha un que és un autèntic geni del so. Ell és José Manuel Villarejo (Cesc Casanovas), el responsable de les gravacions més increïbles en els llocs més inesperats. Ara, un documental produït per "Polònia" dedica un biopic al millor productor musical de la història. 

Es coneixerà com van viure la visita del rei emèrit a Sanxenxo el Pelayo (Marc Rodríguez) i la Cayetana (Alba Florejachs), els alter ego madrilenys d'en Miquel i la Montserrat. 

L'espantall de Vox ja no funciona per convèncer Esquerra. Així que Pedro Sánchez (Pep Plaza), Margarita Robles (Judit Martín) i Miquel Iceta (Jordi Soriano) buscaran la manera de convèncer Gabriel Rufián (Noé Blancafort) per aconseguir el seu suport en l'aprovació de noves lleis. 

El president aragonès, Javier Lambán (David Olivares), s'estrena al programa després de donar per trencades les negociacions entre Catalunya i l'Aragó per a una proposta conjunta per als Jocs d'hivern i ens presenta la seva llista de peticions. 

També es podrà saber què són i com funcionen les criptomonedes. El programa intentarà explicar-ho en 2 minuts, abans que el cunyat de torn t'agafi per banda i t'ho vulgui explicar durant hores. 

I s'assistirà a la Covid Fashion Week. Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i Carmen Cabezas (Judith Martín), el Victorio i Lucchino dels virus, mostraran la nova col·lecció de pandèmies de cara a la temporada primavera-estiu.  

Anar al contingut