Manel Esteller a "Revolució 4.0".
Manel Esteller a "Revolució 4.0".
DIMARTS. A LES 23.00

"Prendre una pastilla i conviure amb el càncer", a "Revolució 4.0"

El dimarts 16 de juliol, a les 23.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emetrà el capítol "Prendre un pastilla i conviure amb el càncer", sobre salut i benestar.

El vuitè capítol del programa "Revolució 4.0", "Prendre un pastilla i conviure amb el càncer", aborda, el dimarts 16 de juliol, a les 23.00, amb Xantal Llavina, la salut i el benestar a partir de qüestions com ara si les persones podran decidir fins a quants anys volen viure, com serà la sanitat a través de les TIC, quines "wearebles" –dispositius electrònics que es col·loquen en alguna part del cos– ajudaran a viure més anys, si es faran visites mèdiques telemàtiques o si la intel·ligència artificial farà immortals els humans.

El convidat principal del programa és el doctor Manel Esteller. També passen pel plató dos emprenedors visionaris en el camp de la salut, Hugo de Lacy, d'AIS Channel, i Jordi Naval, de Biocat. I l"Àgora dona a conèixer "start-ups" catalanes relacionades amb la salut, com Capital Cell, i també parla amb convidats coneguts de la transformació digital del sector, com el doctor Eduard Estivill o la doctora Montserrat Folch, entre d'altres.

Manel Esteller: "Les noves generacions viuran més de 120 anys i podrem pendre'ns un pastilla i conviure amb malalties greus."

Montse Folch: "Agafar la mà i tenir empatia amb el pacient, no la tindrà mai cap robot."

Eduard Estivill: "Els avenços són brutals: podem posar sensors per estudiar el son dels pacients."

"Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva és un debat innovador i trencador produït per Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda, del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "Àgora" amb 14 experts i emprenedors.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts a les 23.00 i, a Catalunya Ràdio, els diumenges a les 23.05. 

 

#RevolucioTV3

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

instagram/revolucio4

Anar al contingut